Nieuwsbrief Bewust Nijmegen januari 2021

Bij deze ontvang je de eerste nieuwsbrief van 2021 van mij, Anneke, als nieuwe coördinator van Bewust Nijmegen. Ik heb met veel plezier het stokje overgenomen. 

Ik hoop dat je deze eerste maand van het jaar, in lockdown, goed bent doorgekomen, ondanks alle uitdagingen. En dat zijn er voor velen van ons nogal wat! 

Met de aangesloten leden van Bewust Nijmegen hebben we op 13 januari een mooie aftrap van het nieuwe jaar gemaakt. We zijn het jaar gestart met onze allereerste online netwerkbijeenkomst. En dat was heel gezellig en motiverend. Er zitten een aantal prachtige plannen voor gezamenlijke activiteiten in de koker, waarover we jullie binnenkort meer gaan vertellen.

Daarnaast willen we je graag van harte uitnodigen uitnodigen, als je in deze tijd behoefte hebt aan extra ondersteuning, in wat voor vorm dan ook, zeker eens een kijkje te nemen op onze website. De 65 bij Bewust Nijmegen aangesloten professionals staan, ieder op hun eigen wijze, graag voor je klaar. Zij kunnen je meestal ook online goed van dienst zijn. 

Ook bevat onze agenda weer een aanbod van inspirerende activiteiten voor jouw persoonljke groei, gezondheid en welzijn. Een aantal zal nog afhankelijk zijn van mogelijk veranderende maatregelen, dus neem bij twijfel gerust even contact op met de organisator.

Ik wens je alle goeds en hopelijk kunnen we elkaar weer gauw live ontmoeten bij één van de Bewust Nijmegen activiteiten in 2021! 

AGENDA BEWUST NIJMEGEN