Nieuwsbrief Bewust Nijmegen

Ook in de zomer zijn de professionals van Bewust Nijmegen actief bezig. In onze agenda staan weer mooie workshops, cursussen en activiteiten. Misschien zit er iets voor jou bij?

Op de website van Bewust Nijmegen zijn inmiddels meer dan 65 professionals te vinden. Om het zoeken naar de juiste persoon wat makkelijker te maken kun je ook klikken op:

 Persoonlijke Groei

 ​​​​​​Gezondheid  

 Welzijn  

 Duurzaamheid

Winnaar accupuntuur behandeling
Vorige maand maakte je kans op een gratis acupuntuur sessie bij Janna de Weerd van Praktijk Free Flow. De winnaar van deze winactie is Agnes Bergmeijer!

Win een sessie bij Arati
Ook deze maand is er weer een winactie, je maakt kans op een sessie naar keuze bij Arati Touch. Om mee te doen stuur je een mailtje naar info@bewustnijmegen.nl met als onderwerp 'winactie nieuwsbrief'. In de volgende nieuwsbrief maken we dan de winnaar bekend! 

SAVE THE DATE: Bewust Nijmegen Open Dag
Op zondag 27 september gaat Bewust Nijmegen een Open Dag organiseren. De Open Dag vindt plaats van 11 tot 17u bij Cordium, centrum voor groei en ontwikkeling, in Nijmegen. De leden van Bewust Nijmegen zullen zich actief presenteren met hun diensten, activiteiten en producten. Ook is er een programma van workshops waar je je voor kunt inschrijven. Je kunt komen genieten van een workshop dans, yoga, meditatie, voedingsleer en nog veel meer. Tussendoor kan je gezellig iets eten en drinken in de foyer. Kortom, een dag van ontdekken en kennismaken in een prettige en bewuste sfeer. De kaartverkoop voor deze dag start in augustus!

AGENDA BEWUST NIJMEGEN