Persoonlijke coaching en energetische behandelingen | Nijmegen

Er wordt constant van alles van je verwacht en gevraagd. En het liefst voldoe je aan alle verwachtingen en functioneer je zoals je denkt dat zou moeten. Maar waar laat je jezelf ondertussen? Hoe zorg je dat je jezelf niet verliest en/of leegloopt?

Wat je ook doet in het leven en hoe het ook loopt, je hebt het met jezelf te doen. 
– Of je nu op werkgebied of persoonlijk vlak jezelf in de gaten wil houden of blokkades tegenkomt,
– of je je als hooggevoelig persoon beter staande wil houden of met burn-out klachten te kampen hebt, 
– maar ook als je in je werk tegen dingen aanloopt of een onderneming of eenmanszaak vorm wil geven, 
kan het helpen iemand te hebben die hierin een spiegel voor je kan zijn en met je op zoek gaat naar manieren om je zelfbewustzijn te vergroten zodat je in staat bent keuzes te maken en wegen te vinden die jou passen. Samen te kijken wat jij nodig hebt om jezelf niet kwijt te raken en goed voor jezelf te zorgen.

Ik ga deze zoektocht graag met je aan.

Als persoonlijk coach en energetisch therapeut werk ik met een combinatie van gesprekken, oefeningen en lichaamsgericht werk. Hierin komen onder meer chakra’s, reiki en ontspanningsoefeningenaan bod. Ook het begeleiden van mensen met hoogsensitiviteit hoort bij de kern van mijn praktijk.

Ik ben tevens in te zetten bij teamproblemen (of individuele problemen op het werk) voor zaken als veiligheid, ruimte, sturing, coherentie, doelstellingen, verwachtingen, ontwikkeling.

 

Over Lisa ter Berg | Nijmegen


Foto 1 Lisa ter Berg Foto 2 Lisa ter Berg Klik om te vergroten

Lisa ter Berg | Persoonlijke coaching en energetische behandelingen
Lisa ter Berg


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Acupunctuur Catering Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Energetisch werk Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Healing en reading Horeca & Catering Kunst Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Rituelen en Ceremonies Shiatsu Therapie Sjamanisme Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Yoga Zelfrealisatie
Bewust Nijmegen
Bewust Nijmegen

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!