Renske Janssen - Geweldloze Communicatie Coaching & Training voor Zorg & Onderwijs | Lent

Mijn naam is Renske en één van mijn grootste inspiratiebronnen en drijfveren is Geweldloze Communicatie (GC). In 2008 toen ik tijdens mijn eerste baan in conflict raakte met een collega gaf iemand mij het boek van Marshall Rosenberg, Non-Violent Communication: A Language of Life. In vier super simpele stappen creëerde ik direct helderheid voor mezelf en loste ik het langlopende conflict op. Ik voelde meer verbinding, kalmte en inspiratie tussen mijzelf en de ander. Ook voelde ik dat mijn leven en werk weer in eigen hand had.

Drive to Life Coaching komt voort uit eigen ervaringen en culturele hulpbronnen als Marshall Rosenberg. Daarnaast is niets menselijks mij vreemd. Als kind maakte ik een vechtscheiding van mijn ouders mee. Als dertiger kreeg ik een ‘burn-out’. Als veertiger voel ik me heerlijk en wil ik anderen helpen dichtbij hun mooie, authentieke levensbehoeftes te komen en te blijven: De sleutel tot een fijn en rijk leven wat mij betreft.

Mijn doelgroep bestaat grotendeels uit mensen die werkzaam zijn in de zorg en onderwijs. Maar iedereen kan zich aanmelden! Heb je vragen, wil je jouw ideale coachingstraject of training bespreken, dan kun je altijd contact met mij opnemen.

Over Renske Janssen | Lent

Hoi, ik ben Renske. Samen met mijn man, zoontje, onze poes, hond en mijn surfplank :) hebben we de drukke binnenstad van Amsterdam verruild met het rustige Lent.

Met Drive to Life Coaching ga ik het land door voor Geweldloze Communicatie (GC) trainingen en allround coaching op maat en naar wens. Ook geef ik regelmatig workshops, trainingen en cursussen. Met GC wil ik graag bijdragen aan een 21ste eeuwse vorm van vreedzame en duurzame communicatie. Daarbij voel ik zekerheid dat zelfzorg op nr. 1 staat in het leven om zo in verbinding te kunnen staan en blijven met mezelf en de ander. Empathie voor jezelf dus als start van alles. Dat kan tijd kosten, ook omdat communicatie vanuit eerlijkheid en kwetsbaarheid iets is wat we meestal niet hebben geleerd, thuis of op school. We hebben meestal geleerd om vooral 'other-directed' te zijn.

GC is een simpele techniek om terug te keren naar onze natuurlijke staat van zijn. Waarbij het leuk en fijn is bij te dragen aan het welzijn van de ander. GC wordt internationaal toegepast op scholen, organisaties en bedrijven, gezinnen, en in de politiek omdat prettige samenwerking daar belangrijk is.

Voel je wel eens hoe blij je wordt om iets wezenlijks te betekenen voor een ander, voor jezelf, of de natuur om je heen? Samenwerking, innovatie en creatie zijn universele behoeftes die we hard nodig hebben in deze tijd van sociale, klimaat- en economische veranderingen.

Zie je snel!

Liefs Renske

 

Drivetolife.nl Bureau voor Authenticiteit & Geweldloze Communicatie
Renske Janssen

Acupunctuur Ayurveda Coaching - Diverse Coaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kleding Kruidentherapie Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Sociaal ondernemen Stressmanagement Traumatherapie Vasten en reinigen Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Nijmegen