Training, Coaching en Storytelling: werken met mensen en verhalen | Nijmegen

Hoe zou het zijn, om vertrouwen te hebben in jezelf en in je kwaliteiten. Om je veilig te voelen. Om krachtig én kwetsbaar te mogen zijn. Om jezelf te zijn. Om te kunnen lachen om de fouten de je maakt. Om blij te zijn en te genieten van de mooie dingen. Om te leven vanuit lichtheid en gemak, ook wanneer het leven wat van je vraagt. Om hulp te mogen vragen. Om keuzes te maken die goed voelen. Om in beweging te komen en je hart te volgen. Om te kunnen voelen. Om verantwoordelijkheid te nemen voor wie je bent en wat je nodig hebt. Om je uit te spreken. Om jouw plek in te nemen.

Soms loop je vast, lijk je niet in beweging te kunnen komen. Soms werk je je een slag in de rondte, maar lijk je geen stap verder te komen. Draai je alleen maar in kringetjes rond. Waar begin je dan? Wat zit er in de weg? Ik help je om zicht te krijgen op wat er speelt en om (weer) in beweging te komen. 
Om helderheid te krijgen waar die er niet is. Om eerlijk te zijn tegenover jezelf. Om de excuses onder ogen te zien. Om met je te zijn waar je alleen niet kunt of durft te gaan.

Over Lisette Steentjes | Nijmegen

Ik ben trainer, coach en verhalenverteller. Getrouwd met Eric en moeder van een volwassen dochter en zoon. Ik ben geboren in 1959 als oudste in een warm onderwijzersgezin. Als kind wilde ik dokter worden, of schrijver, of pianist. Psycholoog en fysiotherapeut leken me ook mooi. Uiteindelijk ben ik biologie gaan studeren. Ik heb een aantal jaren gewerkt in de milieubeleidsadvisering om erachter te komen dat mijn hart ligt bij het werken met mensen en verhalen.

In de loop der jaren heb ik mijn eigen scholingsweg gevolgd. Ik werk met Voice Dialogue, NLP, kennis van de werking van ons brein, positieve psychologie, energetisch en systemisch werk en natuurlijk met verhalen. Voor mij zijn training, coaching en verhalen vertellen verschillende uitingsvormen van wat ik in wezen doe: werken met mensen en verhalen. In 1-op-1 coaching gaat het om het individuele verhaal, in trainingen staat het verhaal in dienst van de hulp- of leervraag en bij het vertellen laat ik het verhaal zijn werk doen.

Sinds 2012 werk ik veel met mensen met stress en stressgerelateerde klachten. Ik begeleid hen in het proces om (weer) hun eigen kracht te ervaren en vertrouwen te hebben in zichzelf en hun eigen mogelijkheden. Woorden die mij en mijn werkwijze kenschetsen zijn: veiligheid, compassie, helderheid, een beeldend en invoelend vermogen, het vermogen om te luisteren en de juiste vragen te stellen, het in een woord of beeld samenvatten van de kern van waar het om gaat. 


Foto 1 Lisette Steentjes Foto 2 Lisette Steentjes Foto 3 Lisette Steentjes Foto 4 Lisette Steentjes Klik om te vergroten

MagischMoment
Lisette Steentjes


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Acupunctuur Catering Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Energetisch werk Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Healing en reading Horeca & Catering Kunst Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Rituelen en Ceremonies Shiatsu Therapie Sjamanisme Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Yoga Zelfrealisatie
Bewust Nijmegen
Bewust Nijmegen

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!