Life coaching voor sensitieve vrouwen die zoeken naar zichzelf of verlangen naar meer vervulling | Nijmegen

Ik coach jou als sensitieve vrouw als je op zoek bent naar jezelf, grote veranderingen doormaakt of steeds maar weer tegen hetzelfde aanloopt (werk of privé). Maar ook als je verlangt naar meer vervulling of persoonlijke groei. 

Ik luister graag naar de laag ónder de woorden om daar een ingang te vinden naar wat er speelt. Dat doe ik liefdevol en doortastend. Voor jou betekent dat dat we de veelheid terugbrengen naar hoofdlijnen. We werken op de plek waar iets losgemaakt kan worden, waar de helderheid ontstaat, waar de verandering begint. 

Ik ben gedegen opgeleid in coaching en systemisch werk. Daarnaast breng ik persoonlijke ervaring mee op het gebied van hoogsensitiviteit, hoogbegaafdheid, ouderschap, ziekte, scheiding en zzp'schap.

Het gesprek is het uitgangspunt: ik stel rake vragen en dat levert inzichten op. Maar soms moet je erváren waar het over gaat. Daarvoor doen we oefeningen. We werken met ademhaling of mindfulness zodat je voelt wat er in je lijf gebeurt. We kunnen een wandelsessie doen. En we werken systemisch: met tafelopstellingen en oefeningen in de ruimte onderzoeken we je patronen en overtuigingen. Wat vastzat, komt weer in beweging. En dan weet jij wat je te doen staat. Moeiteloos.
 

- Voor jezelf zorgen en grenzen aangeven

- Je eigen plek innemen en dichterbij jezelf blijven 

- Je krachtig en helder met je omgeving verbinden

- Omgaan met stress, spanning en verandering

- Eigenaarschap over je gedachten, overtuigingen en gevoelens

- Naar lichter leven 

Over Dymph van der Gun | Nijmegen

Thuiskomen

Het zoeken naar een thuis is altijd in mijn leven geweest. Als klein kind onbewust en na een aantal ingrijpende gebeurtenissen steeds bewuster. Waar ben ik thuis? Waar voel ik geborgenheid? Waar hoor ik? Waar kan ik landen? Waar mag ik bestaan?

Ik ontdekte dat ik veel meer kon opmaken uit die vragen dan uit eventuele antwoorden erop. 

Het thuiskomen bleek te zitten in mezelf. In het innemen van mijn plek en het landen in mijn lijf. Het verlangen om in mijn eigen licht te gaan staan werd mijn dagelijkse leidraad.

Voordat ik me – vanaf 2018 – liet omscholen tot coach en familieopsteller werkte ik 20 jaar lang als zzp'er met tekst en taal: als redacteur, vertaler, auteur. Ik maakte ook kunst, en verkocht mijn tekeningen en grafiek online. Maar uiteindelijk ontbrak de vervulling, de flow, de zingeving. 

Ik mocht gaan voelen wat ik nou eigenlijk kom doen in dit leven: wat het goud is dat ik te bieden heb. En daarvoor mocht ik eerst thuiskomen in mezelf. Ik werd daarbij geholpen door de loop der dingen - alles wat er op mijn pad kwam, donker én licht - en door alle persoonlijke groei, ontvangen begeleiding en afgeronde scholing. 

En hoewel ik vermoed dat dat proces van in je eigen licht gaan staan nooit helemaal voltooid is, ben ik nu dan toch op pad met het goud dat ik in handen heb. 

Als coach.

Je bent heel welkom. 

Agenda Goud Coaching


Foto 1 Dymph van der Gun Foto 2 Dymph van der Gun Foto 3 Dymph van der Gun Foto 4 Dymph van der Gun Klik om te vergroten

Goud Coaching
Dymph van der Gun


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Acupunctuur Catering Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Energetisch werk Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Healing en reading Horeca & Catering Kunst Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Rituelen en Ceremonies Shiatsu Therapie Sjamanisme Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Yoga Zelfrealisatie
Bewust Nijmegen
Bewust Nijmegen

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!