Danscoaching | Nijmegen

In elk mens schuilt een danser en de kunst is om je leven te blijven dansen.

Danscoaching heeft haar uitgangspunt in het lichaam, in het lichaam in beweging en in de wijsheid van het lichaam in beweging. Tijdens een workshop danscoaching kom je door te reflecteren op je eigen dans dichter bij jezelf. De manier waarop je jezelf uitdrukt in dans zegt namelijk iets over jou en als je weet waar je staat kun je je wensen en mogelijkheden daarop afstemmen.
Wat beweegt jou? Waar wil je voor gaan en wat heb je daar voor nodig? Dat zijn vragen waarmee je tijdens een sessie danscoaching aan de slag gaat. In een kleine groep of individueel onderzoek je deze vragen en door nieuwsgierig te zijn naar wat jouw dansende lijf je te vertellen heeft ontdek je je eigen antwoorden. 

Je wordt uitgenodigd om in beweging te komen en te genieten van de ruimte, de beweging, de verbinding en alle sensaties die de dans oproept. Je leert hierdoor vertrouwen op je persoonlijke GPS met bijbehorende bewegingscoördinaten en je ontwikkelt een steeds persoonlijkere levenshouding.

Over Marion Arts | Nijmegen

Het leven kun je dansen en dat wil ik delen. Mijn opleiding tot docent dans heb ik gevolgd aan de dansacademie in Tilburg en daarmee heb ik de basis gelegd voor een leven lang leren en werken vanuit dans en beweging, binnen het onderwijs en daarbuiten. In mijn werk is dans zowel het middel, het gereedschap, als ook steeds het doel.

In dans en beweging ont-moet je jezelf en de ander in 'tussentaal' en zo ontstaat er ruimte voor dialoog, voor nieuwe gedachten en eigen creativiteit.

Ontspannen genieten van dans en beweging vormt de basis van de lessen, trainingen en workshops bij DansDOET en van daaruit kan persoonlijke groei en ontwikkeling plaatsvinden.

DansDOET beweegt, geeft ruimte en verbindt.


Foto 2 Marion Arts Foto 9 Marion Arts Klik om te vergroten

DansDOET
Marion Arts


Professionals in de categorie Dans & Beweging

Acupunctuur Ademtherapie Catering Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Craniosacraal therapie Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kleding Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Psychosociale therapie Sociaal ondernemen Stressmanagement Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Yoga
Bewust Nijmegen