Door coaching en healing wordt je wakker en kom je thuis. | Groesbeek

In mijn praktijk en atelier begeleid ik je via coaching, healing. Uiteindelijk is het alleen jouw eigen ziel die jou kan leiden naar jouw werkelijke thuis in de goddelijke bron. Ik kan daarin iets bijdragen.

Ik vertrouw aanvullend op de kracht van edelstenen en de positieve invloed van stemhealing. Die zet ik ook in als dat passend is. Mijn taak is een kanaal te zijn voor wat door mij heen wil werken, Onvoorwaardelijke Liefde is daarin de bron. Daarnaast zijn mijn levenservaring en -wijsheid en mijn invoelende  en heldere vermogens een geweldige hulp voor je in je weg naar heelheid en authenticiteit.

Vanaf nu ook gehele of gedeeltelijke lichaamsmassages in mijn praktijk! Een intuïtieve, holistische lichaamsmassage die ik essentiemassage noem. De massage die ik geef komt voort uit verbinding met de bron van liefde en heelheid waar ik deel van ben. Elke massage brengt diepe ontspanning en is een klein stapje, een aangename ondersteuning op  weg naar je essentie, naar wie je werkelijk bent.

In de ontmoetingsruimte kom ik met kleinschgalige cursussen tegemoet aan een natuurlijk verlangen naar samenkomen, uitwisseling, inspiratie en ontmoeting op de weg van innerlijke ontwikkeling en bewustwording. Zie verder onder Agenda  en Nieuwsbrief op mijn website.

 

Ik ben er voor wie (over)vermoeid, burn-out en lusteloos is, zich ziek en vervreemd voelt van de samenleving, overprikkeld en zichzelf kwijt is, disbalans ervaart en nieuwe antwoorden zoekt. Bij onrust en slecht slapen, gezondheids-en spijsverteringsklachten en vragen over voeding. Vrede en oervertrouwen worden meer en meer jouw basis

Over Adelheid Jochemsen | Groesbeek

Ik ben Adelheid Jochemsen, 67 jaar. Ik ben geboren als boerendochter en na een gestrande studie medicijnen van 3 jaar getrouwd en boerin geworden toen ik 21 jaar was op de grond van mijn ouders in Bennekom. Drieëntwintig jaar heeft dat geduurd, in die periode kreeg ik 5 kinderen. Ik had uiterlijk gezien een mooi leven waar ik nog dankbaar voor ben. Ik heb naast aandacht voor de kinderen veel gedaan aan tuinieren, bloemschikken, biologische voeding en spiritualiteit. Maar er miste iets heel essentiëels. Toen ik 44 jaar was ben ik uitgeput weggegaan van die plek en ben ik begonnen aan een ingrijpende zoektocht naar dat essentiële in mijzelf. Dat was een lange weg van vallen en opstaan. Ondertussen heb ik veel gevonden en tegelijk blijf ik onderweg en in ontwikkeling. Zolang ik hier op aarde ben wil ik mij verdiepen. Ik heb dat gedaan via allerlei therapieën, via cursussen en een paar langere reizen die als een Vision Quest voor mij gewerkt hebben. Maar door alles heen is mijn liefde voor de aarde en de natuur  en voor de Bron in mij die ik nooit helemaal ben kwijt geraakt mijn grote inspiratiebron geweest. Ik heb een driejarige opleiding afgerond tot spiritueel coach en healer. Daarnaast de opleiding Kristalmeester. Die opleidingen heb ik ervaren als een verankering van mijn potentieeel en bestemming. Vol vertrouwen en in een warm gevoel van verbondenheid met het grote geheel dat Liefde is ben ik nu gestart met Inspiratieplek EigenAardig.


Inspiratieplek EigenAardig
Adelheid Jochemsen


Professionals in de categorie Energetisch werk

Acupunctuur Catering Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Energetisch werk Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Healing en reading Horeca & Catering Kunst Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Rituelen en Ceremonies Sjamanisme Sociaal ondernemen Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Yoga Zelfrealisatie
Bewust Nijmegen
Bewust Nijmegen

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!