1-op-1 familieopstellingen. Krijg inzicht in verborgen patronen en blokkades in jouw familiesysteem. | Elst

Een familieopstelling maakt zichtbaar wat onzichtbaar is

Herken je dit? Je loopt vast in je werk of in je leven en je weet niet zo goed waar dit door komt. Je voelt dat er ergens iets in jou zit wat blokkeert, maar je komt er maar niet achter wat die blokkade is. Misschien heb je een moeilijke jeugd gehad of heb je een (groot)ouder met een beladen verleden. Je voelt dat dit nog invloed heeft, maar je weet niet hoe je dit moet veranderen.

Door middel van een 1-op-1 familieopstelling met poppetjes kan ik je helpen patronen zichtbaar te maken die diep verborgen liggen in je onderbewuste. Veel van onze onbewuste overtuigingen, gedragingen en patronen hebben namelijk hun oorsprong in het familiesysteem. Deze patronen kom je in je huidige leven vaak weer tegen, bijvoorbeeld in je relatie of je werk. Het kan ook zijn dat je veel bent gaan dragen voor een familielid. Tijdens de opstelling help ik je dit los te laten.

Hoe voel jij je na een familieopstelling?

  •     Door de inzichten die je gekregen hebt voel je rust en opluchting;
  •     Je krijgt antwoord op levensvragen waar je mogelijk al lang mee worstelt;
  •     Vermoeidheid, spanning en andere lichamelijke klachten kunnen verdwijnen wanneer duidelijk wordt waar er iets blokkeert.
  •     Omdat de blokkade is opgelost, voel je je weer energiek en vrolijk en meer jezelf!

Wil je meer informatie? Kijk dan op mijn website of bel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Over Petra Swart | Elst

Ik ben Petra Swart (1975), energetisch therapeut en Sprankelcoach, en ik begeleid gevoelige vrouwen die vastlopen door vage en onbegrepen klachten. Toen ik eenmaal wist dat ik hoogsensitief ben, volgde een lange weg naar wie ik eigenlijk ben en wat ik hier op aarde te doen heb. Door verschillende vage lichamelijke klachten als eczeem, slaapproblemen, angsten en stress liep ik steeds meer vast.

Energetische therapie en familieopstellingen hielpen mij om vele lagen af te pellen en trauma's, angsten en verdriet op te lossen, waarvan ik soms niet eens wist dat ze er zaten. En onder al die lagen zag ik uiteindelijk dat sprankelende, vrolijke, speelse meisje dat zo veel van mensen houdt en in iedereen het goede ziet.

Inmiddels zet ik mijn hoogsensitiviteit, mijn grote aangeboren invoelingsvermogen en intuïtie én die sprankeling in om andere mensen te helpen. Ik ben opgeleid tot Multi-Energetisch Essentietherapeut (MEE-therapeut), 1-op-1 familieopsteller en in opleiding tot lichaamsgericht traumatherapeut. Het is mijn droom en mijn missie om zo veel mogelijk mensen van hun vage klachten af te helpen en weer te laten sprankelen. Ik hoop dat ik jou ook mag helpen om van je klachten af te komen, te gaan stralen, om innerlijke rust te vinden en vanuit je hart te gaan leven. Voel je welkom!


Foto 2 Petra Swart Foto 3 Petra Swart Klik om te vergroten

Centrum Sprankel
Petra Swart


Professionals in de categorie Familie- en systeemopstellingen

Acupunctuur Ademtherapie Catering Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Kruidentherapie Kunst Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap NLP Opleiding en Training Psychosociale therapie Sociaal ondernemen Stressmanagement Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Yoga Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Nijmegen
Bewust Nijmegen

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!