Met creativiteit bouwen aan meer zelfvertrouwen | Nijmegen

Claver biedt kortdurende ondersteuning; zonder verwijzing. Bij Claver werk je in 8 tot 12 sessies aan je zelfvertrouwen of het leren omgaan met bepaalde gebeurtenissen door middel van creativiteit; tekenen, schilderen, boetseren. Wie binnen het creatief werken zijn binnenwereld kan verkennen, zijn grenzen durft te verleggen en zijn angsten en zelfkritiek kan overwinnen, kan dit ook met groeiend zelfvertrouwen in het dagelijks leven toepassen. Creativiteit is veel meer dan alleen maar tekenen, schilderen en iets (moois) maken. Het gaat over ontdekken, experimenteren en spelen, je grenzen verleggen, nieuwe dingen uitproberen en plezier maken. Als jong kind zijn we allemaal creatief, maar we leren het af omdat we te horen krijgen ‘hoe het moet’. Vervolgens willen we het graag goed doen en volgens de regels en binnen de lijntjes iets moois maken. Daarin raken we dan ons zelf een beetje kwijt. In creatieve coaching is de uitnodiging om juist buiten de lijntjes te kijken en je creativiteit te gaan (her-) ontdekken.

 

Over Eveline Vermeeren | Nijmegen

Vanuit de gedachte ‘voorkomen is beter dan genezen’ ben ik in 2016 gestart met de praktijk Claver Creatieve Coaching. Als kinderen en jongeren die last hebben van angsten, sombere gevoelens, emotionele problemen op tijd begeleiding en ondersteuning krijgen, kan zwaardere hulp (binnen een therapeutische setting) vaak voorkomen worden. Bij veel kinderen en jongeren die ik in de begeleiding ontmoet zie ik dat de oorzaak van de klachten als angst en somberheid vaak te maken heeft met weinig zelfvertrouwen en veel negatieve gedachten en zelfkritiek. Het motto van Claver is daarom ook ‘met creativiteit bouwen aan meer zelfvertrouwen’.


Foto 2 Eveline Vermeeren Foto 2 Eveline Vermeeren Klik om te vergroten

Claver Creatieve Coaching
Eveline Vermeeren


Professionals in de categorie Coaching - Kindercoaching

Acupunctuur Ayurveda Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Psychosociale therapie Sociaal ondernemen Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Vasten en reinigen Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Yoga
Bewust Nijmegen

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Nijmegen