Met creativiteit bouwen aan meer zelfvertrouwen | Nijmegen

Claver biedt kortdurende ondersteuning; zonder verwijzing. Bij Claver werk je in 8 tot 12 sessies aan je zelfvertrouwen of het leren omgaan met bepaalde gebeurtenissen door middel van creativiteit; tekenen, schilderen, boetseren. Wie binnen het creatief werken zijn binnenwereld kan verkennen, zijn grenzen durft te verleggen en zijn angsten en zelfkritiek kan overwinnen, kan dit ook met groeiend zelfvertrouwen in het dagelijks leven toepassen. Creativiteit is veel meer dan alleen maar tekenen, schilderen en iets (moois) maken. Het gaat over ontdekken, experimenteren en spelen, je grenzen verleggen, nieuwe dingen uitproberen en plezier maken. Als jong kind zijn we allemaal creatief, maar we leren het af omdat we te horen krijgen ‘hoe het moet’. Vervolgens willen we het graag goed doen en volgens de regels en binnen de lijntjes iets moois maken. Daarin raken we dan ons zelf een beetje kwijt. In creatieve coaching is de uitnodiging om juist buiten de lijntjes te kijken en je creativiteit te gaan (her-) ontdekken.

 

Over Eveline Vermeeren | Nijmegen

Vanuit de gedachte ‘voorkomen is beter dan genezen’ ben ik in 2016 gestart met de praktijk Claver Creatieve Coaching. Als kinderen en jongeren die last hebben van angsten, sombere gevoelens, emotionele problemen op tijd begeleiding en ondersteuning krijgen, kan zwaardere hulp (binnen een therapeutische setting) vaak voorkomen worden. Bij veel kinderen en jongeren die ik in de begeleiding ontmoet zie ik dat de oorzaak van de klachten als angst en somberheid vaak te maken heeft met weinig zelfvertrouwen en veel negatieve gedachten en zelfkritiek. Het motto van Claver is daarom ook ‘met creativiteit bouwen aan meer zelfvertrouwen’.


Foto 2 Eveline Vermeeren Foto 2 Eveline Vermeeren Klik om te vergroten

Claver Creatieve Coaching
Eveline Vermeeren


Professionals in de categorie Coaching - Kindercoaching

Acupunctuur Ademtherapie Catering Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Craniosacraal therapie Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Kleding Kruidentherapie Kunst Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Psychosociale therapie Sociaal ondernemen Stressmanagement Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Yoga
Bewust Nijmegen