Power2you Jongerencoaching | Nijmegen

Mijn naam is Marieke Vlijm en ik werk met jongeren vanaf 12 jaar. Heeft je puber last van verlegenheid, belemmerende angst, te hoge gevoeligheid of heftige emoties? Dan begeleid ik je kind weer terug naar rust en zelfvertrouwen. In de coaching werk ik via inzicht, zachte confrontatie en liefde. Het leven kan soms zo lastig zijn als puber, en ook al heb je ondersteuning om je heen, dan is het soms nodig om samen met iemand buiten je kring te kijken naar wat er speelt en handvaten mee te krijgen om om te gaan met wat er allemaal in jezelf en om je heen gebeurt. Ook als de problemen doorwerken op school, kan ik via studiebegeleiding met aandacht voor de persoon uitkomst bieden. 

Over Marieke Vlijm | Nijmegen

Na jaren ervaring in het onderwijs, het geven van trainingen sociale vaardigheden en het geven van studiecoaching, heb ik besloten om ook voor mezelf te beginnen. Op deze manier, via Power2you, kan ik jongeren coachen op een manier die het meest effectief is en het beste past bij mijn talenten. Hierin kan ik mijn creativiteit, menselijk inzicht en emotionele intelligentie ten volle aan bod laten komen. Waarom nu juist pubers? Persoonlijk vind ik het een fascinerende levensfase waarin veel gebeurt, maar waar je vooral ook leert om op eigen benen te staan. En dit dan vooral op persoonlijk vlak. Hoe hou ik me staande in deze wereld? Hoe hou ik het contact met mezelf zonder dat ik me hoef af te sluiten? Door steviger te gaan staan kun je tot bloei komen. Er is wat mij betreft niks mooiers dan in deel uit te mogen maken van dit proces en hierin te begeleiden. 


Foto 3 Marieke  Vlijm Klik om te vergroten

Power2you Jongerencoaching
Marieke Vlijm


Professionals in de categorie Coaching - Kindercoaching

Acupunctuur Catering Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Energetisch werk Eten & Drinken Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Healing en reading Kunst Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap NLP Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Sjamanisme Sociaal ondernemen Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Nijmegen
Bewust Nijmegen

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!