Renske Janssen - Coaching en training in Geweldloze Communicatie | Lent

Mijn naam is Renske en één van mijn grootste inspiratiebronnen en drijfveren is Geweldloze Communicatie (GC). In 2008 toen ik tijdens mijn eerste baan in conflict raakte met een collega gaf iemand mij het boek van Marshall Rosenberg, Non-Violent Communication: A Language of Life. In vier super simpele stappen creëerde ik direct helderheid voor mezelf en loste ik het langlopende conflict op. Ik voelde meer verbinding, kalmte en inspiratie tussen mijzelf en de ander. Ook voelde ik dat mijn leven en werk weer in eigen hand had.

Drive to Life Coaching komt voort uit eigen ervaringen en culturele hulpbronnen als Marshall Rosenberg. Daarnaast is niets menselijks mij vreemd. Als kind maakte ik een vechtscheiding van mijn ouders mee. Als dertiger kreeg ik een ‘burn-out’. Als veertiger voel ik me heerlijk en wil ik anderen helpen dichtbij hun mooie, authentieke levensbehoeftes te komen en te blijven: De sleutel tot een fijn en rijk leven wat mij betreft.

Mijn doelgroep bestaat grotendeels uit mensen die werkzaam zijn in de zorg en onderwijs. Maar iedereen kan zich aanmelden! Heb je vragen, wil je jouw ideale coachingstraject of training bespreken, dan kun je altijd contact met mij opnemen.

Over Renske Janssen | Lent

Hoi, ik ben Renske. 

Samen met mijn man, zoontje, onze poes, hond en mijn surfplank :) hebben we de drukke binnenstad van Amsterdam verruild met het rustige Lent.

Ooit opgeleid als kunsthistorica en beleidsdeskundige op het gebied van cultuur en werkzaam in musea ging ik mijn passie voor Geweldloze Communicatie (GC) achterna. Met mijn bedrijf Drive to Life Coaching ga ik het land door om erover te vertellen. Ik geef regelmatig workshops, trainingen en cursussen. Met GC wil ik graag bijdragen aan de 21ste eeuwse behoeftes om meer compassie en samenwerking de wereld in te brengen. Daarbij staat zelfzorg op nr. 1 als uitgangspunt voor de verbinding met de ander. 

Zie je snel!

Liefs Renske

 


Foto 4 Renske Janssen Foto 11 Renske Janssen Klik om te vergroten

Drivetolife.nl Bureau voor Authenticiteit & Geweldloze Communicatie
Renske Janssen


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Acupunctuur Ademtherapie Catering Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Craniosacraal therapie Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Kleding Kruidentherapie Kunst Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Psychosociale therapie Sociaal ondernemen Stressmanagement Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Yoga
Bewust Nijmegen