Bewustwording - Massage - Thuis | Nijmegen

H A B I T O U C H 
Een combinatie van de woorden Habitat en Touch, de kernwaarden van mijn praktijk aan huis. 

Als integraal masseur werk ik door verschillende vormen van massage toe te passen diepgelegen spanningen met je uit. Spanningen die je in de loop der jaren in je lijf hebt opgeslagen zonder dat je hier nu nog van bewust bent. 

Door het toepassen van gerichte en verbindende massagetechnieken waarbij we samen de diepliggende spanningen onderzoeken, hier (diepe) druk op uit te voeren en je bewust te maken van deze diep gelegen spanningen heffen we de blokkades op. Het lichaam kan weer op fundamenteel niveau herstellen. Zo komt de bloedtoevoer komt weer goed op gang, oude cellen worden afgedreven en nieuwe gezonde cellen komen ervoor in de plaats. Het actieve gebied wordt weer opgenomen in het geheel. Dit draagt bij aan het zelfhelend vermogen van het lichaam en een betere balanshuishouding.

Omdat ik het belangrijk vindt dat je je tijdens de massage op je gemak en veilig voelt kom ik met alle benodigdheden naar je toe. De massage vindt dan ook plaats binnen je eigen leefomgeving: je “natuurlijke habitat”.

Voel je welkom om op mijn massagetafel plaats te nemen.

Warme groet,

Sanne van den Oever
Integraal Masseur

Over Sanne van den Oever | Nijmegen

Hallo Bewust Nijmegen!

Op mijn manier wil ik graag jullie bewustwording betreft je gezondheid vergroten. Ik leer je bewust te maken van spanningen in je lijf en hoe integrale massage er aan kan bijdragen om meer te leven vanuit je lijf, in plaats van te veel vanuit het hoofd.
Integrale massage houdt in: "in zijn geheel". 
Toegepaste massages dus. Toegepast op jou als mens, op hoe je je beweegt en hoe je je voelt. Iedere massage is dan ook anders, omdat ieder mens ook anders is.

Met mijn professionele, levenslustige en invoelende manier van werken heb ik inmiddels al veel mensen mogen helpen. 

Interesse gekregen? Neem dan gerust eens contact op!

Warme groet en liefs,

Sanne 

 


Habitouch
Sanne van den Oever


Professionals in de categorie Massage

Acupunctuur Ayurveda Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Psychosociale therapie Sociaal ondernemen Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Vasten en reinigen Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Yoga
Bewust Nijmegen

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Nijmegen