Brenda Lelie - Mindfulness Nijmegen | Nijmegen

Ik ben mindfulness- en compassietrainer in Nijmegen en geef trainingen (zowel in groepen als individueel) maar ook een wekelijks uur mindfulnessyoga, stiltedagen en retraites en mindfulnessweekenden.

Een milde, zorgzame aandacht ontwikkelen, voor jezelf en de wereld om je heen. Dat is waar het bij mindfulness om gaat. Want het mooie is dat je dit kunt oefenen en zo steeds meer in contact met jezelf en anderen kunt leven.

Mindfulness helpt mij om te kunnen omgaan met de lastige dingen in het leven. Ik ben ernstig ziek geweest en door het beoefenen van mindfulness ben ik mentaal steeds overeind gebleven. Naast het omgaan met lastige dingen maakt mindfulness mijn leven ook mooier doordat ik veel meer oog heb voor de dingen die er voor mij echt toe doen. Dit hoop ik jou ook te leren.

Over Brenda Lelie | Nijmegen

Mijn naam is Brenda Lelie (1984) en ik ben mindfulnesstrainer en psycholoog.

Mindfulness helpt mij in het maken van keuzes die écht bij me passen. Zo is ook mijn bedrijf ontstaan. Ik ben er inmiddels wel achter dat ik te eigenwijs ben om binnen vaste structuren te werken. Daarnaast helpt het me ook om te kunnen omgaan met de lastige dingen in het leven. Ik ben ernstig ziek geweest en door het beoefenen van mindfulness ben ik mentaal steeds overeind gebleven. Naast het omgaan met lastige dingen maakt mindfulness mijn leven ook mooier doordat ik veel meer oog heb voor de dingen die er voor mij echt toe doen.

Als trainer vind ik het belangrijk om een open houding te hebben naar alle ervaringen die gedeeld worden. Ik vind dan ook niet snel iets gek en ben nogal nuchter. Dat vind ik ook zo fijn aan mindfulness, het gaat om bewustwording zonder dat daar heel zweverig over gedaan hoeft te worden.


Foto 1 Brenda Lelie Klik om te vergroten

Brenda Lelie Mindfulness Nijmegen
Brenda Lelie


Professionals in de categorie Mindfulness & Compassie

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Catering Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Psychosociale therapie Sociaal ondernemen Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Yoga
Bewust Nijmegen