Mentale fitnesstraining | Nijmegen

Je traint als het ware je positiviteitsspieren

Onder positief leven en mentaal fit zijn,versta ik dat je geen last meer hebt van je eigen negatieve gedachten, niet blijft hangen in zorgen of oud verdriet. Maar dat je goed in je vel zit, opbouwende relaties hebt met de mensen om je heen en de bijdrage kan leveren die jij belangrijk vindt. Hierdoor heb je meer veerkracht om op je eigen manier te leven in deze veeleisende tijd.

De lessen gaan over het ontwikkelen van een positieve levenshouding, met keuzemogelijkheden. Door nieuwe inzichten, een ander perspectief en door opdrachten oefen je met het veranderen van de eigen interne dialoog van negatief naar vaker positief. Hierdoor krijg je meer zicht op je persoonlijke missie: waar ga je voor in het leven, wat past bij je en hoe geef je je eigen leven meer richting?

Het mentale fitnessprogramma maakt het mogelijk dat je met meer veerkracht je leven kunt vormgeven.

Groei richting bloei

Tijdens de training groeit iedereen in zijn of haar eigen tempo, maar altijd richting bloei. De bijeenkomsten zijn verfrissend, ontspannen en leerzaam, mede omdat we geen problemen bespreken in de groep.

De onderwerpen die in de training aan de orde komen zijn divers, de sfeer is altijd opgewekt en licht. 

Momenteel geef ik de trainingen individueel en/of in kleine groepen. Informeer naar de mogelijkheden. 

Over Joke Feenstra | Nijmegen

In mijn studieperiode werd ik klaargestoomd voor het ‘succes’: veel geld verdienen en manager of baas worden bij een interessant bedrijf was het doel. Vele jaren heb ik me daar ook daadwerkelijk mee bezig gehouden en het is me gelukt ook nog: op m’n veertigste was ik ‘binnen’! 

Daarna kwam een harde landing. Eentje waarbij ik pas echt ging nadenken wat ‘rijkdom’ eigenlijk betekent. Daar heb ik diverse antwoorden op gevonden, een ervan is: doe wat je graag doet, dat is meestal iets waar je goed in bent, zonder dat je het zelf beseft. 

Daarom geef ik trainingen in een positieve levensstijl. Ik ben een enorme optimist, verdiep me graag in wat anderen bezighoudt en denk in mogelijkheden. Daarnaast ben ik als een vis in het water als ik met een groep kan werken. 

Doordat ik nu al zo’n 10 jaar werk aan het verlagen van mijn ecologische footprint, leek het me een logische volgende stap om daar mensen ook in te begeleiden. Met alles wat ik nu weet, denk ik dat het veel sneller kan! En leuker ook nog. 

Omdat ik mijn werk als trainer combineer met zorg voor de kruidentuin op landgoed Grootstal, heb ik een dieper begrip ontwikkeld voor het belang van biodiversiteit. Vanuit dat perspectief kan ik –samen met de collega’s van het landgoed - de training voor eco-positiviteit meer inhoud geven. 

Kortom: ik ben ontsnapt uit een gouden kooi en heb me nog nooit zo rijk gevoeld. Daar deel ik graag van uit.


Foto 1 Joke Feenstra Foto 3 Joke Feenstra Klik om te vergroten

Groeien op Grootstal
Joke Feenstra


Professionals in de categorie Mindfulness & Compassie

Acupunctuur Ademtherapie Catering Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Craniosacraal therapie Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Kruidentherapie Kunst Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap NLP Opleiding en Training Psychosociale therapie Sociaal ondernemen Stressmanagement Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Yoga