School voor intuïtieve ontwikkeling

Intuïtief Traject
Nijmegen & Lent

Op onze school werk je aan je intuïtieve en persoonlijke ontwikkeling. Je leert je intuïtie beter te herkennen, vertrouwen en gebruiken. Daarvoor kun je kiezen uit korte workshops, cursussen of de healing- en readingingopleiding.

In onze cursussen leer je “luisteren & kijken” naar jezelf. Zo ontdek je wat jouw weg is vanuit een heldere communicatie met jezelf en anderen. Wat hoort bij jou en wat niet? Welke ervaringen, emoties, gedachten, ideeën en meningen passen nog bij je? Wat zit je in de weg en wil je loslaten? Om dit te ontdekken keer je iedere les met aandacht terug naar jezelf. Om je zo bewust te worden van je eigen energie zodat je deze beter kunt benutten, terwijl je andermans energie leert herkennen en loslaten. 

Door het volgen van  de opleidingen die we bieden, wordt je intuïtie een steeds bruikbaarder instrument in je dagelijks leven. Zo biedt het de mogelijkheid om jouw manier van werken in je beroep en jouw manier van  omgaan met anderen onder de loep te nemen. Het gaat daarbij niet over waardeoordelen als goed of fout, maar over inzicht verkrijgen in de situatie en wat je daarin aan het ervaren bent. Met de nieuwe inzichten kun je beslissingen nemen: wil je dat het zo blijft of wil je iets veranderen? Van daaruit kom je tot handelen.

In de lessen ligt de nadruk op ervaringsgericht werken. We maken veelvuldig gebruik van visualisatie, meditatie / aandachttraining en wisselen dit af met spel en lichaamswerk zoals massage, dans/bewegen en door met elkaar ervaringen en inzichten uit te wisselen.

Bezoek een open dag om kennis te maken of doe mee met een gratis proefles.

Over Intuïtief Traject

Sinds 2003 verzorgt Intuïtief Traject scholing in het verder ontplooien en toepassen van intuïtieve vaardigheden voor persoonlijke en professionele groei. Je ontwikkelt er zowel je intuïtie als jezelf.

Wat wij willen vormgeven in de opleidingen is het plezier in het leven door bewust te zijn, te kiezen en te handelen in de steeds veranderende communicatie met jezelf , de ander en de wereld. Het maakt je bewuster van het grote avontuur van het leven.

De leiding is in handen van Wilco Boekhorst en Marjet Verwer en we hebben een enthousiast team van leraren. Alle leraren hebben een meerjarige intensieve opleiding tot healer/reader genoten.


Intuïtief Traject

Wilco Boekhorst en Marjet Verwer


Nijmegen & Lent

School voor intuïtieve ontwikkeling