Mannen voor Jongens, voor vaders etc. die jongens begeleiden op weg naar volwassenheid | Bemmel

Koningshart haalt de mooie man in iedere jongen naar boven. Koningshart is een netwerk van mannen, dat jongens en hun vaders de steun en bedding geeft om te groeien. Tot een man die iets te bieden heeft in het leven van hemzelf en de mensen om hem heen, die zelfbewust, krachtig, aanwezig is en zijn verantwoordelijkheid neemt.

Over Loek van der Lans | Bemmel

In september 2014 hebben Ard Luijmes en Loek van der Lans Stichting KoningsHart opgericht.
Beiden werkten met tieners en vonden dat er meer nodig was om jongens in deze leeftijdsgroep te ondersteunen in hun overgangsfase van kind naar volwassene. Inmiddels hebben tientallen mannen de opleiding Mannen voor Jongens gevolgd, zijn diverse Making of Men weekenden aangeboden en is er een kring van enthousiaste mannen ontstaan die staan te popelen om actief te zijn tijdens de activiteiten van Koningshart.


Stichting Koningshart
Loek van der Lans


Professionals in de categorie Opleiding en Training

Acupunctuur Ayurveda Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Psychosociale therapie Sociaal ondernemen Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Vasten en reinigen Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Yoga
Bewust Nijmegen

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Nijmegen