Mannen voor Jongens, voor vaders etc. die jongens begeleiden op weg naar volwassenheid | Bemmel

Er is meer en meer behoefte aan zelfbewuste, krachtige en aanwezige mannen die hun verantwoordelijkheid durven te nemen. Daartoe haalt stichting Koningshart de mooie man in vaders en jongens naar boven.

Over Loek van der Lans | Bemmel

Ard Luijmes en Loek van der Lans werkten beiden met jongeren en merkten dat puberjongens tijdens hun opleiding, maar ook thuis, weinig begeleiding krijgen bij het volwassen worden. Dat vonden ze een gemiste kans en gingen op zoek naar ‘the missing link’. In 2014 werd Koningshart opgericht en al doende werden programma’s ontwikkeld om jongens én hun vaders te ondersteunen.

Vaders of andere mannelijke rolmodellen zijn in de overgangsfase van jongen tot man namelijk onontbeerlijk. Daarom is Koningshart gestart met de opleiding ‘Mannen voor Jongens’. Dit is een persoonlijke ontwikkelingstraining waarin elke vader ervaart en leert hoe hij de steunpilaar in zijn gezin met pubers kan zijn. Tevens is de opleiding geschikt voor mannen die persoonlijk of beroepshalve te maken hebben met jongens in genoemde overgangsfase.

Inmiddels hebben tientallen mannen de opleiding ‘Mannen voor Jongens’ gevolgd, zijn diverse Making of Men weekenden aangeboden en is er een kring van mannen ontstaan die de activiteiten van Koningshart kunnen ondersteunen.

Agenda Stichting Koningshart


Foto 3 Loek van der Lans Foto 4 Loek van der Lans Klik om te vergroten

Stichting Koningshart
Loek van der Lans


Professionals in de categorie Opleiding en Training

Acupunctuur Ademtherapie Catering Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Craniosacraal therapie Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Kleding Kruidentherapie Kunst Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Psychosociale therapie Sociaal ondernemen Stressmanagement Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Yoga
Bewust Nijmegen