Massage & massagetherapie bij chronische spanningsklachten en traumaverwerking | Nijmegen

Ontspanning in de praktijk

Je komt naar mijn praktijk omdat je behoefte hebt aan ontspanning. Wil je alleen mij aan het werk hebben, zelf niet in actie komen en vooral lekker liggen en niets doen, kies dan voor een ontspanningsmassage of een voor zwangerschapsmassage. Wanneer je wilt leren hoe je zelf die ontspanning teweeg kunt brengen, hoe je dit in samenwerking met mij kunt doen en hoe je een teveel aan ongewenste spanning kunt voorkomen, dan past een massage op therapeutische basis beter bij je.

 

Ontspanningsmassage en zwangerschapsmassage

Deze vormen van massage zijn heerlijk wanneer je volledig tot rust wilt komen en in geval van zwangerschap daaraan gerelateerde klachten wilt verminderen. Zorgzaam strijk en kneed ik alle spanning uit je lichaam. Het rumoer in je hoofd verstilt en een weldadige loomheid maakt zich van je meester.

Massage op therapeutische basis

Integrale massage richt zich op het herstellen van de natuurlijke balans waardoor een disharmonie in jouw functioneren of welbevinden wordt opgeheven.

De Derde Vorm is een massagetherapie waarin ik je zeer zorgvuldig en volledig afgestemd begeleid wanneer angst of schaamte aanraking verhindert.

Integraal lichaamswerk

De massages op therapeutische basis worden ondersteund door oefeningen uit de haptonomie, (bio-energetische) bewegingsoefeningen of andere lichaamsgerichte oefeningen die je dichter bij je gevoel brengen en helpen een teveel aan spanning los te laten. Een aantal van deze oefeningen kun je ook thuis toepassen.

Meer uitgebreide informatie lees je op mijn site.

Over Arno van Haren | Nijmegen

Massage

Ik werk op HBO-niveau en heb opleidingen gevolgd bij Human Touch in Nijmegen, Biopulse in Avignon (Frankrijk, 2015) en Positive Touch in Arnhem (2017.) Om de zorg die ik bied meer toegankelijk te maken heb ik bij het Civas de opleiding Medische Basiskennis/Plato gevolgd (2018.) Mijn behandelingen komen bij een groot deel van de zorgverzekeraars voor vergoeding in aanmerking. Door bij- en nascholing, het volgen van workshops, uitwisseling met collega’s en deelname aan intervisiegroepen blijf ik in ontwikkeling. De komende jaren verdiep ik me verder in traumaverwerking.

Coaching & begeleiding

Na mijn opleiding Sociale Dienstverlening ben ik in 2010 afgestudeerd als transformationeel coach & trainer bij Wagner Group Orbis. In juni 2018 eindigde mijn driejarige opleiding aan het Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie (ITIP). Dankzij deze opleidingen, waarin veel aandacht wordt besteed aan persoonlijke ontwikkeling en energetisch lichaamswerk, heb ik geleerd vanuit bezieling en vertrouwen mijn huidige werk invulling en verdieping te geven.

Praktijkruimte

Mijn praktijkruimte is in het Augustinusklooster aan de Graafseweg. Het klooster ligt op 10 fietsminuten van het centrum. Er is een bushalte voor de deur en het parkeren is gratis. Mijn alternatieve locatie is in de Hoefkamp in Lindenholt.


Foto 2 Arno van Haren Foto 3 Arno van Haren Foto 4 Arno van Haren Foto 5 Arno van Haren Foto 6 Arno van Haren Foto 7 Arno van Haren Foto 8 Arno van Haren Foto 9 Arno van Haren Foto 10 Arno van Haren Foto 12 Arno van Haren Klik om te vergroten

Praktijk voor Ontspanning Nijmegen
Arno van Haren


Professionals in de categorie Massage

Acupunctuur Ademtherapie Catering Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Craniosacraal therapie Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Kruidentherapie Kunst Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap NLP Opleiding en Training Psychosociale therapie Sociaal ondernemen Stressmanagement Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Yoga
Bewust Nijmegen