Samenwerkingsverband tussen verschillende therapeuten en begeleiders | Nijmegen

Mens, Complementair Gezondheidscentrum Nijmegen is een samenwerkingsverband tussen verschillende regulier en/of complementair werkende therapeuten en begeleiders. Het centrum brengt een holistische visie op gezondheid en welzijn in de praktijk. Bij Mens ontstaat een brug tussen reguliere en complementaire therapie of dienstverlening. Het toenemen van het welbevinden en de groei van de mens staat centraal. Het team van “Mens” gelooft in de eigen kracht van elk individu en van mensen samen.

Mens, Complementair Gezondheidscentrum Nijmegen beschikt over 5 praktijkruimtes en 1 groepsruimte. Mens maakt gebruikt van de onderverdieping van sportcentrum Hara Fit & Fun. Een geheel eigen verdieping met een centrale ontvangstruimte voor de bezoekers van Mens. 
Alle praktijkruimtes, incl. de groepsruimte, krijgen direct licht van buitenaf en kijken uit op een natuurlijk landschap.

Ben jij een complementaire of reguliere zorgverlener, en ben jij op zoek naar een mooie praktijkruimte of groepsruimte? Neem dan contact op met Petra Derks. Ook is incidentele huur voor de groepsruimte mogelijk. 

Voor meer informatie, neem ook eens een kijkje op onze website (zie contact/ informatie voor huurders)! We ontvangen je graag om nader kennis te maken en onze ruimtes aan je te laten zien! 

Over Petra Derks | Nijmegen

Mens, Complementair Gezondheidscentrum Nijmegen heeft op 17 maart 2018 officieel, onder het toezien van burgemeester Bruls, haar deuren geopend. Mens Nijmegen is een een samenwerkingsverband tussen verschillende regulier en/of complementair werkende therapeuten en begeleiders. Het team van “Mens Nijmegen” brengt een holistische visie op gezondheid en welzijn in de praktijk en gelooft in de eigen kracht van elk individu en van mensen samen.

Mens Nijmegen beschikt over 5 praktijkruimtes en 1 groepsruimte en is gevestigd aan de Meijhorst 6002 te Nijmegen. Mens is goed bereikbaar en heeft  ruime parkeergelegenheid (gratis) voor de deur. Vanuit alle ruimtes kijk je uit op de natuur!

Mens, Complementair Gezondheidscentrum Nijmegen is een samenwerkingsverband tussen zelfstandig ondernemers, ofwel dienstverleners. Voor alle ondernemers binnen Mens staat het welbevinden en de groei van de mens centraal.
Alle teamleden zijn verantwoordelijk voor het professioneel uitdragen van hun eigen expertise. Het team van Mens Nijmegen werkt dan ook alleen samen met professionals die minimaal een opleiding hebben op HBO-niveau en die met enige regelmaat deelnemen aan relevante nascholingen.

Het team van “Mens” gelooft in de eigen kracht van elk individu en van mensen samen!


Foto 1 Petra Derks Foto 4 Petra Derks Klik om te vergroten

Mens, Complementair Gezondheidscentrum Nijmegen
Petra Derks


Professionals in de categorie Verhuur Accommodaties

Acupunctuur Ademtherapie Catering Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Craniosacraal therapie Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Kleding Kruidentherapie Kunst Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Psychosociale therapie Sociaal ondernemen Stressmanagement Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Yoga
Bewust Nijmegen