SoulCollage® Workshop

InzichtPresent, ontwikkelatelier voor inzicht en intuïtie
Nijmegen

In een klein groepje vind je, ieder voor zich, intuïtief afbeeldingen, die je op jouw kaart plakt. Daarna ga je je kaart lezen. Je gaat naar huis met een verrassend, waardevol tastbaar inzicht. Iedereen kan het, ik begeleid je, je voelt je vertrouwd.

SoulCollage® is een laagdrempelige, zachte en intuïtieve methode, waarin je je eigen zielenkaart maakt. Met een klein groepje aan een grote tafel. Je gaat met een tastbaar inzicht over jezelf naar huis. De workshop bestaat uit twee delen en ik begeleid je de hele workshop.

  • In het eerste deel van de workshop zoek je afbeeldingen die jou aanspreken of waar je iets bij voelt. Deze afbeeldingen knip je uit en plak je op een kartonnen kaart, op een manier die voor jou klopt. Je hoeft niet artistiek te zijn, iedereen kan het.
  • In het tweede deel ga je deze zelfgemaakte kaart lezen aan de hand van vijf vastgestelde vragen. Dit doe je in de kleine groep. Het resultaat is een verrassend inzicht waar je verder mee kan.

Door de kracht van de afbeeldingen én omdat je de afbeeldingen intuïtief kiest, doe je een beroep op je onderbewustzijn. Je komt in contact met je innerlijke wijsheid. Dat maakt het zo verrassend. Je denken doet even niet mee.

Het is niet belangrijk dat de kaart mooi of artistiek wordt. Het gaat om de energie of betekenis die er voor jou in zit. De kaart maakt je duidelijk wat nu van wezenlijk belang voor je is. 

De methode SoulCollage is geen therapie maar kan wel een helende werking hebben. Het is ontspannen, krachtig, zinvol en inspirerend.

Kijk op mijn website, neem gerust contact met me op, doe mee als je zin hebt. Misschien als vriendinnenuitje? Ik zie je graag!

Hartelijke groet, Catharina

Over InzichtPresent, ontwikkelatelier voor inzicht en intuïtie

Ik ben geboren in 1965, ik ben moeder van een zoon en dochter en ik woon samen met mijn partner in Nijmegen. 

Toen ik twaalf jaar oud was stierf mijn moeder. Wellicht heeft dat ertoe bijgedragen dat trouw zijn aan mezelf  belangrijk voor mij is.

Ik hou van lummelen in huis, zonder verplichtingen en verwachtingen. Díe ruimte voelen vind ik fijn. Om vervolgens dát te doen wat klopt voor mij.

Mijn hart ging sneller kloppen van SoulCollage® toen ik hiermee in aanraking kwam. Omdat het een zachte en laagdrempelige methode is waarbij je niet hoeft na te denken. Heerlijk!  Daarnaast vind ik het iedere keer weer fascinerend wat de kracht van afbeeldingen doet op je onderbewustzijn. Zó bijzonder! 

Ik werk graag met een groep. En een vertrouwde sfeer van veiligheid faciliteren kan ik goed. Meestal verzorg ik de workshops thuis aan de grote tafel; met koffie, thee en wat lekkers. Maar het kan ook elders.

Mijn atelier heb ik 'InzichtPresent' genoemd omdat ik van inzichten houd en het voelt als een presentje als ik merk dat ik me weer wat verder ont-wikkel en dus dichter kom bij wie ik wezenlijk ben. Ik word er blij van.

Ik geniet er ook van wanneer anderen een prachtig inzicht ervaren en daarmee gemakkelijker richting kunnen geven aan hun leven; aan wat er nú wezenlijk toe doet. Ik verheug me er dan ook op je te ontmoeten.

Wil je meer weten over mij en mijn werk kijk dan op mijn website.

Hartelijke groet, Catharina


InzichtPresent, ontwikkelatelier voor inzicht en intuïtie

Catharina Janssen

Pastoor Nevestraat 3
6525 SP Nijmegen

Lid van beroepsvereniging

SoulCollage® Workshop