Human BEing/Anderson Counseling

Miranda Anderson
Nijmegen-lent

Counseling en Sjamanistische healing. Wanneer je toe bent aan rust en ontspanning is een Sjamanistische healing een uitstekende keuze. Een klank- en energiehealing waarin je ook je krachtdier ontmoet. Ook mogelijk in combinatie met counseling

Counseling

Als counselor begeleid ik kinderen en volwassenen bij het vinden van hun innerlijke rust. En het ontdekken welke persoonlijke ontwikkeling er mogelijk is. Daarbij kom ik snel tot de essentie. Ik heb kinderen begeleid met ADHD en ADD en hoogbegaafde kinderen. Volwassenen die burn-out waren geraakt, depressief en de draad van hun leven even kwijt waren. Hoogsensitieve kinderen en volwassenen kan ik, als ervaringsdeskundige, leren hoe zij om kunnen gaan met hun sensitiviteit.

Het is mogelijk een astrologisch consult aan te vragen. Je kunt kiezen voor een horoscoop en een specifieke vraag stellen of een hele uitgebreide horoscoop laten maken. Beide opties bestaan uit het maken van je geboorte horoscoop en een consult van 1 uur.

Mijn begeleiding is vooral met maximale aandacht (=Liefde) voor de mens die bij mij komt. Daardoor voel je je gezien en ben je al op weg. Door middel van gesprekken en praktische oefeningen kan ik je verder helpen bij je persoonlijke ontwikkeling. 

Healing

De healing die ik je geef is een combinatie van energiehealing en klankhealing. Ik stem mij af op je energielichaam door een zachte aanraking met mijn handen en neem zo waar wat er bij jou aan de orde is. Vaak wordt daarbij een krachtdier zichtbaar. Mijn stem en trom zijn de instrumenten daarbij. Door de energie, stem en trom word je uitgenodigd innerlijk in beweging te komen. Van spanning naar ontspanning.

Wanneer je zelf wilt leren healen, kun je bij mij de volgende cursussen volgen: Reiki 1, Reiki 2 en de jaartraining tot Reikimaster. De cursussen organiseer ik op aanvraag. Vraag gerust informatie hierover.

Kunstzinnige therapie

De kunstenaar Paul Klee zei: “kunst geeft niet het zichtbare weer, maar kunst maakt zichtbaar.”

Daar sluit ik mij van harte bij aan. Het is mijn ervaring dat wanneer je kunstzinnig werkt, je jezelf uitdrukt. Om kort te zijn: “wat je maakt ben je zelf.” Ieder mens heeft de wil zich te ontwikkelen. Aan je werkstuk kun je aflezen hoe je ontwikkeling verloopt en wat in jou om aandacht vraag. Wanneer er persoonlijke begeleiding gewenst is kan dat in de vorm van kunstzinnige therapie. De tekening, schildering of het boetseerwerk laat zien waar problemen liggen. Ook voor kinderen is er individuele begeleiding. Kinderen uiten zich vrij spontaan. Het kunstzinnige werk laat zien wat het kind nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Verder hebben de diverse kunstactiviteiten een verschillende uitwerking op de mens. B.v. schilderen spreekt iets anders in ons aan dan boetseren. Afhankelijk van wat er nodig is maak ik een ontwikkelplan.

Over Miranda Anderson

Als sensitief mens ben ik altijd geïnteresseerd geweest in de mens en haar of zijn ontwikkeling.

Daartoe heb ik een breed scala aan opleidingen gevolgd. Zoals: intuïtieve astrologie, scholing voor het kunstzinnig proces, kunstzinnige therapie, Human development counselling foundation, Reiki 1, 2 en Masteropleiding, Traningen Sjamanisme.

Inmiddels ben ik ruim 26 jaar werkzaam als counselor, kunstzinnig therapeut en healer.

Mijn voornaamste kwaliteiten zijn aandacht voor jou en jouw verhaal. Daarbij zet ik mijn ervaring en sensitieve waarneming in.

Na al die jaren werk ik nog steeds graag met en voor de mens. Je bent dus van harte welkom met je vragen waardoor je weer een volgende stap kunt maken in je ontwikkeling.

Het is mijn persoonlijke ervaring wanneer je energie steekt in je ontwikkeling en je steeds meer blokkades en trauma's oplost je gelukkiger, rustiger en opener in het leven staat.

Tot ziens in mijn praktijk in Nijmegen-Lent.

Hartelijke groeten,

Miranda Anderson


Human BEing

Miranda Anderson

Rosa Luxemburgstraat 7
6663LB Nijmegen-lent

Human BEing/Anderson Counseling