Intuïtief Inzicht - Verlichting en transformatie traject

Linda Custers
Nijmegen

Traject van gesprekken en energetische behandelingen om oude patronen te doorbreken en trauma's en emoties te transformeren. Een zeer verlichtende en veilige ervaring die blijvende verandering mogelijk maakt en oorzaken van klachten transformeer

De energetische behandelingsmethode die ik gebruik heet 'illumination' (verlichting) en komt van origine uit het Inca Sjamanisme. Het combineert het beste van allerlei stromingen uit Zuid Amerika en is geoptimaliseerd om aan te sluiten bij ons in het westen. 

Middels gesprekken word je door mij begeleid in het ontdekken van de oorzaak van jouw belemmeringen. Bij de volgende afspraak mag je op de massagetafel liggen in diepe ontspanning terwijl je bij elke chakra de  bijbehorende energetische lading transformeert en loslaat. 

Daarna volgt een nagesprek over wat het je heeft opgeleverd, waar je nu staat en hoe we verder gaan. Minimaal 3 afspraken met daarin 1 behandeling. Doorgaans 3 behandelingen (in 8 of 9 afspraken) of meer nodig voor blijvend resultaat om oude emotionele patronen te doorbreken. 

Als diepgaande behandeling van oorzaken al vaak een oplossing gebleken voor mensen die veel geprobeerd hebben en wel het werk ervoor willen doen. 

Het maakt het mogelijk om echt jezelf te zijn en je dromen te verwezenlijken. 

Over Linda Custers

Ik ben Linda Custers

Al sinds mijn jeugd heb ik een fascinatie voor klachten waar een dokter niet of beperkt bij kan helpen. Klachten waar je ‘mee moet leren leven’ en klachten die met medicijnen onderdrukt worden maar waarvan de wetenschap niet kan ontdekken waar ze vandaan komen. Dit varieert van buik klachten via rug en hoofdpijn klachten naar zogenoemde gedragsstoornissen, verdriet, boosheid, aggressie en depressie tot chronische pijn, spierklachten en nog veel meer.

Ik had zelf zulke klachten en kon niet accepteren dat ik daar niets aan kon doen. Daarom heb ik mezelf zowel theoretisch als praktisch opgeleid in de combinatie van reguliere en alternatieve kennis. In beide gebieden is veel kennis die wetenschappelijk is aangetoond maar het grote publiek nog niet heeft bereikt. Het is mijn missie om dit te delen met zo veel mogelijk andere mensen.

Afgeronde opleidingen: International Management op universiteit Nijmegen, Creatiespiraal emotiecoaching bij Spirare, Chinese Geneeskunde bij CNGO Tilburg, BUR methode coaching, Spirituele hypnose en Sjamanisme voor therapeuten bij BUR Health. 

Ik ben nu zelf klachtenvrij, leef een licht leven en ik weet hoeveel er mogelijk is. Dit gun ik iedereen. 


Intuïtief Inzicht

Linda Custers

Weefgewichtstraat 106
6515 JM Nijmegen

Lid van beroepsvereniging

Intuïtief Inzicht - Verlichting en transformatie traject