Organisatiesadvies tbv cultuur en positionering | Nijmegen

Hoe beter het verhaal, hoe meer men denkt dat het door een marketingafdeling bedacht is, en twijfelen of het wel waar is. Een krachtige uitstraling moet door mensen ervaren worden. Iedere school kent een oorsprong en bezieling. Dát verhaal wordt dagelijks verteld door de  medewerkers; met wie ze zijn en wat ze doen. Mallon - Waarden in praktijk (non-profit) en Binnen Bereik (onderwijs) geven taal en beeld aan die bezieling om deze vervolgens zichtbaar te maken in de hele bedrijfsvoering, het gedrag en de (on)gebruikelijke communicatiekanalen. Dit levert je een grotere betrokkenheid, groei en winst, zowel bij collega’s als bij de doelgroep die je wilt bereiken.

Waarheid is de nieuwe storytelling; ik zoek de pracht die er al is en zet daar een schijnwerper op.

Over Christine Mallon | Nijmegen

Betekenis geven en van betekenis zijn. Dat zijn de grote motieven van de huidige tijd. Zowel particulier als in organisaties. Met Mallon -Waarden in praktijk adviseer ik particulieren en organisaties over identiteit, bestemming, positionering en zingeving. Met Binnen Bereik help ik scholen bij hun positionering en publiciteit.

Ik heb een gedragswetenschap gestudeerd, ben afgestudeerd in voorlichting en communicatie en heb korte tijd gewerkt als onderzoeker. Mijn verdere loopbaan was in de positionering, marketing, communicatie en (programma)management. Van voorlichter bij postbus 51 (RVD, ministerie van Algemene Zaken), via het ministerie van Financiën als coördinator bedrijfs- en publieksvoorlichter en communicatieadviseur tot manager communicatie en zichtbaarheid & MT lid bij het Apostolisch Genootschap (religieus-humanisme). Naast mijn werk heb ik mij jarenlang ingezet als geestelijk verzorger; pastoraal medewerker en priester. Kortom; ik weet wat mensen bezielt en kan daar uitdrukking aan geven. De afgelopen jaren doe ik dat op scholen in het voortgezet onderwijs, als zelfstandige communicatiestrateeg met Binnen Bereik.


Foto 1 Christine Mallon Foto 2 Christine Mallon Klik om te vergroten

Mallon - Waarden in praktijk en Binnen Bereik
Christine Mallon


Professionals in de categorie Organisatieontwikkeling en advies

Acupunctuur Ayurveda Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Psychosociale therapie Sociaal ondernemen Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Vasten en reinigen Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Yoga
Bewust Nijmegen

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Nijmegen