Natuurlijke wellness kapsalon / Natuurkapper | Ewijk

Haar ZEN is anders dan de meeste kapsalons. Hier zit je aan een grote tafel, zoals je thuis aan je eettafel zou kunnen zitten. Een spiegel is niet standaard, maar een keuze. Wil je hem voor je hebben staan, dan doen we dat, maar het hoeft niet.

Me-time; hier kom je voor een moment voor jezelf. Een ontspannen sfeer, rustgevende “zen” muziek op de achtergrond, heerlijke Fairtrade koffie en verse biologische thee, met een goed gesprek òf in stilte.

Als natuurkapper werk ik met biologische producten en natuurlijke kleuringen. Deze kleuring is gemaakt van gedroogde en fijngemalen planten. Waardoor deze ook geschikt is voor zwangere vrouwen, mensen met kanker en mensen met allergie voor bijvoorbeeld PPD. Plantenkleuringen zijn er in allerlei kleuren van blond, tot rood, tot zwart. Naast dat het je haar kleurt is het tevens gelijk een verzorging, het maakt je haar sterker, glanzender en voller.

Ben je nieuwsgierig naar plantenkleuring en wat dat kan doen voor jou haar? Ik maak graag een gratis en vrijblijvende afspraak voor een adviesgesprek met je.

Over Nienke Verwoerd | Ewijk

"Als je doet wat je leuk vindt, dan hoef je nooit meer te werken"

Ik hou van mijn vak, het is mijn passie en sinds ik ervoor gekozen heb om met natuurlijke producten en plantenkleuringen te gaan werken ben ik alleen nog maar enthousiaster geworden! Het is zo mooi om te zien wat je met ingrediënten uit de natuur kunt bereiken en bovendien zoveel gezonder. Dat is ook de reden dat ik ervoor gekozen heb om op deze manier te werken. Ik wil mezelf en mijn klanten niet langer blootstellen aan de schadelijke invloeden van de traditionele haarproducten en chemische kleuringen.

Mijn stijl: "Mooi jezelf zijn" Samen kijken naar wat bij jou en je haar past. Haar is natuurlijk, heeft een natuurlijke valling en van nature allerlei kleurschakeringen in het haar. Het valt dan ook het beste als je kiest voor een stijl die met je haar werkt, in plaats van er tegen in te gaan.

Graag tot ziens in mijn Natuurlijke wellness kapsalon!


Foto 2 Nienke Verwoerd Foto 3 Nienke Verwoerd Foto 4 Nienke Verwoerd Foto 5 Nienke Verwoerd Foto 6 Nienke Verwoerd Foto 7 Nienke Verwoerd Foto 8 Nienke Verwoerd Foto 9 Nienke Verwoerd Foto 10 Nienke Verwoerd Foto 11 Nienke Verwoerd Foto 12 Nienke Verwoerd Foto 13 Nienke Verwoerd Klik om te vergroten

Haar ZEN
Nienke Verwoerd


Professionals in de categorie Persoonlijke verzorging

Acupunctuur Catering Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Energetisch werk Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Healing en reading Horeca & Catering Kunst Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Rituelen en Ceremonies Shiatsu Therapie Sjamanisme Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Yoga Zelfrealisatie
Bewust Nijmegen
Bewust Nijmegen

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!