Ontspannen Slapen - slaapsessie met massage in het klooster
WO 09 december | 19.45-22.30 uur | Velp bij Grave

0,00


Regelmatig verzuchten cliënten die ’s avonds zijn gemasseerd na afloop: “Ik zou willen dat ik nu kon blijven liggen. Ik weet zeker dat ik de hele nacht zou kunnen slapen.” In mijn praktijk ontbreekt die mogelijkheid, maar in het Emmausklooster in Velp heb ik een karaktervolle locaties gevonden waar dit wèl kan:

Je komt ’s avonds aan, loopt buiten een rondje in de stilte of doet even niets, en maakt je alvast klaar voor de nacht. Vervolgens word je op jouw privé kamer gemasseerd. Langzaam zak je weg in ontspanning zonder iets te hoeven doen of je nog te moeten verplaatsen. Na de massage schuif je ontspannen tussen de lakens om weer eens de hele nacht door te slapen.

De volgende ochtend ontbijt je in de prachtig gerenoveerde refter. Wanneer je wilt ben je om 7.30u van harte welkom tijdens de meditatiesessie in de kapel. Optioneel is het gebruik van een avondmaaltijd mogelijk en kun je één of meerdere nachten bijboeken.

‘Ontspannen Slapen’ wordt bij een aanvullende verzekering voor maximaal de helft van de kosten vergoed. Op mijn site kun je verder lezen. Vragen? Neem contact op.

Informatie + Aanmelden » Praktijk voor Ontspanning Nijmegen | Arno van Haren

arnovanharen.nl
Bekijk Facebook event

Emmausklooster
Basilius van Bruggelaan 4
5363 VA Velp bij Grave

Arno van Haren
0624530279/0624530279

Bewust Nijmegen

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!