Wie zijn we

Club van enthousiaste professionals en organisaties

Club van enthousiaste professionals en organisaties

Bewust Nijmegen is een levendig netwerk van professionals en organisaties die mensen in en om Nijmegen* willen helpen om bewust, gezond, duurzaam en gelukkig (samen) te leven. Iedere professional doet dat op zijn eigen manier en vanuit zijn eigen passie en expertise. 

Het netwerk biedt voor ieder wat wils, waar je ook staat of heen wilt. Of je nu op zoek bent naar yogalessen, voedingsadvies, (h)eerlijke producten, duurzame diensten, antwoorden op opvoedkundige vragen, inzicht in jezelf, je familie, of zelfs de betekenis van het leven; er is altijd iemand te vinden binnen Bewust Nijmegen die je verder kan helpen.

*Daaronder vallen ook Oosterhout, Bemmel, Elst, Beuningen, Wijchen, Malden, Mook, Molenhoek, Beek-Ubbergen, Berg en Dal en Groesbeek. 
Onze coördinator

Onze coördinator

Mijn naam is Anneke Comello en ik ben woonachtig op Eikpunt in Lent, een duurzame meergeneratie woonwijk. Als eigenaresse van vegetarisch cateringbedrijf Lovingly Wholesome ben ik sinds de start van Bewust Nijmegen in 2018 al lid van deze prachtige club. In 2021 nam ik het coördinatorschap van Bewust Nijmegen over van onze oprichter Elisabeth.  

Vóór Lovingly Wholesome werkte ik in het bedrijfsleven op het gebied van (project)organisatie, communicatie en een stukje marketing. Ook ben ik al jarenlang actief als begeleider en retraite-organisator bij een meditatiegroep voor jongvolwassenen in de traditie van Thich Nhat Hanh, genaamd Wake Up Nijmegen. 

Al die ervaringen neem ik mee als coördinator van Bewust Nijmegen. Ik ben nog niet zo lang coördinator, maar ik voel zo sterk de enorme potentie van dit netwerk! Ik hoop dat zoveel mogelijk professionals en organisaties meedoen en dat we met elkaar zorgen voor een nieuwe dimensie in onze eigen leefomgeving.

Meer weten? Neem gerust contact met me op!