Zakelijk Netwerk

Sluit je aan!

Het zakelijk netwerk van Bewust Nijmegen bestaat uit alle aangesloten professionals en organisaties. Het netwerk is gestart begin 2018 en nog steeds groeiende.

Ben jij een bewuste ondernemer, winkelier en professional, die diensten verzorgt of producten levert op het gebied van:

  •  Bewustwording en persoonlijke groei
  •  Gezondheid en welzijn
  •  Pure, eerlijke voeding en producten
  •  Duurzaamheid

Dan nodigen we je van harte uit om je aan te sluiten en samen bewust en gezond leven in en om Nijmegen* op de kaart te zetten. 

Join us! 

*Daaronder vallen ook Oosterhout, Bemmel, Elst, Beuningen, Wijchen, Malden, Mook, Molenhoek, Beek-Ubbergen, Berg en Dal en Groesbeek. 

 Schrijf je hier direct in! 
 

Data eerstvolgende netwerkbijeenkomsten...

Je vindt onze netwerkbijeenkomsten voor leden en aspirant-leden (kennismakers) altijd in de Bewust Nijmegen agenda en daarmee dus ook in de maandelijkse nieuwsbrief.

Maar dan staan ze dus wel tussen alle andere mooie events in en om Nijmegen. 

Als je uitsluitend op de hoogte wilt blijven van de eerstvolgende mogelijkheden om als aspirant-lid (kennismaker) een keertje aanwezig te zijn bij één van onze netwerkbijeenkomsten, kun je een e-mail sturen naar onze coördinator Anneke via anneke AT bewustnijmegen DOT nl. Zij houdt je dan vrijblijvend op de hoogte van nieuwe data om te komen kennismaken.

Je kan je vervolgens, op een moment dat het jou uitkomt, op eigen initiatief aanmelden voor een bijeenkomst. Gewoon, om te kijken of het iets voor je is. 

Uiteraard mág je ook gelijk al lid worden, zonder dat je een keer bij een netwerkbijeenkomst bent geweest. Onze coördinator Anneke maakt dan een persoonlijke afspraak met je om kennis te maken. 

Enkele eerdere netwerkbijeenkomsten...

» Netwerkbijeenkomst en borrel op 21-2-'22.

» Kennismakingsbijeenkomst voor aspirant-leden op 30-9-'21.

» Online netwerkbijeenkomst via Zoom op 13-1-'21.