Privacy statement

Bewust Nijmegen verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Nijmegen wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Nijmegen werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Nijmegen (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Nijmegen / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Nijmegen?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Nijmegen verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Nijmegen verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Nijmegen. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Nijmegen, kan Bewust Nijmegen aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Nijmegen verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Nijmegen verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Nijmegen gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Nijmegen slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Nijmegen maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Nijmegen verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Nijmegen blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Nijmegen het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Nijmegen onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Nijmegen gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Nijmegen vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Nijmegen. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Nijmegen niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Nijmegen heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Nijmegen en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Nijmegen is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Nijmegen behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Nijmegen, gevestigd in Nijmegen en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Onze Professionals

Tineke Terken

Psychosociale therapie
Tineke Terken - Psychosociaal Energetisch Therapeut

Tineke Terken - Psychosociaal Energetisch Therapeut
Tineke Terken
Nijmegen

Healing en reading
Intuïtief Traject - School voor intuïtieve ontwikkeling

Intuïtief Traject
Nijmegen

Eveline  Duermeijer

Coaching - Wandelcoaching
Natuurcoaching, stembevrijding, dansworkshops & retraites: volg je hart, stapje voor stapje

Voet en Verbinding: natuurcoaching, stembevrijding, dansworkshops en retraites
Eveline Duermeijer
Beek (Berg en Dal)

Coaching - Wandelcoaching
Blotevoetenwandelingen en persoonlijke coaching

OnMyFeet Blotevoetenwandeling
Annelies van den Bogert
Nijmegen & Meteren

Horeca & Catering

Sfeer van Willems
Wilma Willems
Wijchen

Gezondheids- en vitaliteitscoaching
Coaching bij herstel van vitaliteit en energie

Veugelers vitaliteit Nijmegen
Ellen Veugelers
Nijmegen

Yoga
Klassieke Yoga. Yoga vanuit haar oorsprong. Twee uurs Yogalessen.

WEL Yoga
Miranda van Zanten
Nijmegen

Coaching - Kindercoaching
kindercoaching en tekenlessen vanuit holistische visie

in de Tekentuin
Monique de Vaan
Molenhoek

Natuurgeneeskunde
Natuurgeneeskunde voor dieren, Edelsteentherapie voor mens en dier

Praktijk Distel, Natuurgeneeskunde voor Dieren
Anne Sevens
Wijchen

Coaching - Wandelcoaching
Zeg JA tegen jouw eigen kracht en creëer je eigen pad - Coaching in het bos.

Nienke SoulSound
Nienke Crijns
Groesbeek - Nijmegen

Horeca & Catering
Biologisch-vegetarische catering en kookworkshops

bioCatootje catering en kookworkshops
Oda Steenbrink
Groesbeek

Mindfulness & Compassie
Leren je zenuwstelsel te reguleren - Polyvagaal therapie Nijmegen

Praktijk Identity Projects
Erna Staal
Nijmegen

Stressmanagement
Burnout coaching (buiten)

IK coaching
Yvonne Koobs
Nijmegen

Coaching - Diverse Coaching
Intuïtief (natuur) coach

Expeditie Intuïtie
Marleen Wisse
Nijmegen

Stemwerk & Stemcoaching
Stembevrijding

Voet en Verbinding: natuurcoaching, stembevrijding, dansworkshops en retraites
Eveline Duermeijer
Beek (berg en Dal)

Lichaamswerk
Seksueelontdekkingswerk

Arati Touch Praktijk voor Seksueelontdekkingswerk
Arati Bonte
Nijmegen

Mindfulness & Compassie
Mindfulnesstraining (MBSR), workshops, coaching

Mindfulness Praktijk Nijmegen
Sonja Kobus
Lent

Stressmanagement
Training en coaching voor ont-stressen, ont-moeten, en ont-wikkelen

MagischMoment
Lisette Steentjes
Nijmegen

Acupunctuur
Acupunctuur voor vrouwen, van menstruatieproblemen, kinderwens, zwangerschap tot aan de overgang.

Bo Ping Tang Praktijk voor acupunctuur
Wendy Booman
Escharen/ Nijmegen

Massage
Een holistische essentiemassage die je ontspant en ondersteunt op weg naar jouw werkelijke thuis.

Inspiratieplek EigenAardig
Adelheid Jochemsen
Groesbeek

Zelfrealisatie
Bewustzijn en zelfrealisatie

Licht-leven Licht-geven | Coaching en (groeps)healing
Janneke van Summeren
Nijmegen

Stemwerk & Stemcoaching
Stembevrijding Presentatiecoaching

Presentatiecoaching/Stembevrijding Agnes Bergmeijer
Agnes Bergmeijer
Nijmegen

Coaching - Diverse Coaching
Persoonlijke coaching en energetische behandelingen

Lisa ter Berg | Persoonlijke coaching en energetische behandelingen
Lisa ter Berg
Nijmegen

Coaching - Lifecoaching
Inspirerend Leven - De beste versie van jezelf zijn & van betekenis zijn voor anderen

De Transformatieschool
Jesper Sliepen
Nijmegen

Grafisch- en Webdesign
Grafisch vormgeving & merkbeleving

Studio Alott
Lotte Luigjes
Nijmegen

Land- en Tuinbouw
Zelfoogstmoestuin Het heerlijke land

Het heerlijke land
Ingrid Loman
Malden

Opleiding en Training
Serene Ruimte; Professionele trainingen en activiteiten vanuit de Eenvoud van Yoga & Ayurveda.

Serene Ruimte
Miranda van Zanten
Nijmegen

Communicatie en presentatie
Doelgericht communiceren

IK coaching
Yvonne Koobs
Nijmegen

Catering
Gezonde voeding: ik maak verse groentetaart, brood gv. en lv., maaltijdsoep

Afhalen bij Huiskamerrestaurantje Aan Tafel
Angela van der Mast
Nijmegen

Catering
Thee van Toen

Thee van Toen
Renate Buitenhuis
Elst

Kunst
Unieke attenties en geschenken op maat: Timeless · Meaningful · Joy

Ritual Design
Laura Klinkenberg
Ubbergen

Voedingsadvies & Coaching
Leefstijlcoach Lettie

Leefstijlcoach Lettie
Lettie Kusters
Nijmegen

Coaching - Lifecoaching
Praktijk Mariposa | thuiskomen bij jezelf, bewustwording van wie je bent, groei en ontwikkeling

Rijksweg
Femke Eeren
Malden

Sjamanisme
Icaromeditatie - Ontspan met sjamanistische (stem)geluiden. Laat je blokkades en angsten lostrillen.

Icaro-meditatie
Dennis Vos
Nijmegen

Natuur, Tuin en Landschap
Hoveniersbedrijf Aardkracht Tuinen

Aardkracht Tuinen
Luuk Wijering
Nijmegen

Yoga
Art & Yoga workshops en Kundalini-Yogalessen

The Art of Kundalini Yoga
Laura Klinkenberg
Ubbergen

Voetreflexologie & Voetzorg
Voetreflexmassage: heerlijk en ontspannen! Gespecialiseerd in zwangerschapsreflexologie

Eefs Voetmassage
Eveline Duermeijer
Beek (Berg en Dal)

Gezondheids- en vitaliteitscoaching
OERsterk coach voor een gezonde, ontspannende & authentieke levensstijl

Natuurlijk Sophie
Sophie De Been
Nijmegen

Coaching - Wandelcoaching
Wandel-en yogacoaching

Let's breathe wandel en yogacoaching
Amy Hoogendoorn
Nijmegen

Catering
Biologische-vega(n) catering, afhaalmaaltijden & online kookworkshops

Lovingly Wholesome - Anneke kookt
Anneke Comello
Lent

Stressmanagement
Leren je zenuwstelsel te reguleren - Polyvagaal therapie | Nijmegen

Identity Projects
Erna Staal
Nijmegen

Energetisch werk
Door coaching en healing wordt je wakker en kom je thuis.

Inspiratieplek EigenAardig
Adelheid Jochemsen
Groesbeek

Acupunctuur
Acupunctuur en Chinese kruiden bij lichamelijke en mentale klachten

Evenwichtigleven
Paula Holtzer
Nijmegen

Persoonlijke verzorging
Natuurlijke wellness kapsalon / Natuurkapper

Haar ZEN
Nienke Verwoerd
Ewijk

Natuur, Tuin en Landschap
Landsmid / Snoeien is Vooruitzien

LANDSMID / Snoeien is Vooruitzien
André Claassen
Beuningen

Meditatie
Evenwichtigleven

Evenwichtigleven
Paula Holtzer
Nijmegen

Acupunctuur
Praktijk Free Flow

Praktijk Free Flow
Janna de Weerd
Malden

Horeca & Catering
Biologische, Vegetarische catering

de Rode ComCommer
Mieke Lavrijsen
Nijmegen

Yoga
Holistische Kinderyoga(therapie), Mindful/Heartful Kinderyoga, (ouder) Peuteryoga

Inner Spring
Moni Hubers
Nijmegen

Rituelen en Ceremonies
Markeren van zowel de vreugdevolle als de verdrietige levensmomenten

Astarte Rituelen & Ceremonies
Esther Zawiolkowski
Nijmegen

Acupunctuur Catering Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Energetisch werk Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Healing en reading Horeca & Catering Kunst Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Rituelen en Ceremonies Sjamanisme Sociaal ondernemen Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Yoga Zelfrealisatie
Bewust Nijmegen
Bewust Nijmegen

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!