Privacy statement

Bewust Nijmegen verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Nijmegen wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Nijmegen werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Nijmegen (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Nijmegen / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Nijmegen?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Nijmegen verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Nijmegen verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Nijmegen. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Nijmegen, kan Bewust Nijmegen aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Nijmegen verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Nijmegen verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Nijmegen gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Nijmegen slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Nijmegen maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Nijmegen verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Nijmegen blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Nijmegen het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Nijmegen onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Nijmegen gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Nijmegen vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Nijmegen. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Nijmegen niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Nijmegen heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Nijmegen en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Nijmegen is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Nijmegen behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Nijmegen, gevestigd in Nijmegen en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze week in Nijmegen

Onze Professionals

Petra Derks

Coaching - Diverse Coaching
Petra Derks, coach voor mens én organisatie

Petra Derks, coach voor mens én organisatie
Petra Derks
Nijmegen

Sandra Siersema

Homeopathie
Praktijk voor klassieke homeopathie

Praktijk voor klassieke homeopathie
Sandra Siersema
Nijmegen

Renske Janssen

Coaching - Lifecoaching
Renske Janssen - Coaching en training in Geweldloze Communicatie

Drivetolife.nl Bureau voor Authenticiteit & Geweldloze Communicatie
Renske Janssen
Lent

Familie- en systeemopstellingen
1-op-1 familieopstellingen. Krijg inzicht in verborgen patronen en blokkades in jouw familiesysteem.

Centrum Sprankel
Petra Swart
Elst

Energetisch werk
Door healing en coaching, samen met klank, kristallen en natuur, wordt je wakker en kom je thuis.

Inspiratieplek EigenAardig
Adelheid Jochemsen
Groesbeek

Lichaamsgerichte Therapie
Lichaamsgerichte psychotherapie

Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie en training
Karen Put
Nijmegen

Voetreflexologie & Voetzorg
Voetreflexmassage: heerlijk en ontspannen! Gespecialiseerd in zwangerschapsreflexologie

Eefs Voetmassage
Eveline Duermeijer
Beek

Eten & Drinken
Gezond en duurzaam eten

Huiskamerrestaurantje Aan tafel
Angela v d Mast
Nijmegen

Mindfulness & Compassie
Brenda Lelie - Mindfulness Nijmegen

Brenda Lelie Mindfulness Nijmegen
Brenda Lelie
Nijmegen

Eten & Drinken
Thee van Toen

Thee van Toen
Renate Buitenhuis
Elst

Craniosacraal therapie
Praktijk Mariposa Groesbeek, Heilzaam voor lichaam en geest

Praktijk Mariposa Groesbeek
Femke Eeren
Groesbeek

Massage
Holistische massage

Holistische massage Marjanne Marinissen
Marjanne Marinissen
Lent

Voedingsadvies & Coaching
Leefstijlcoach Lettie

Leefstijlcoach Lettie
Lettie Kusters
Nijmegen

Coaching - Kindercoaching
Met creativiteit bouwen aan meer zelfvertrouwen

Claver Creatieve Coaching
Eveline Vermeeren
Nijmegen

Grafisch- en Webdesign
Grafisch ontwerper in Nijmegen e.o. | Communicatie

studio Joris Budel
Joris Budel
Nijmegen

Traumatherapie
Trauma opstellingen

InnerFlows
Joyce Kersten
Ravenstein

Acupunctuur
Praktijk Free Flow

Praktijk Free Flow
Janna de Weerd
Malden

Verhuur Accommodaties
Samenwerkingsverband tussen verschillende therapeuten en begeleiders

Mens, Complementair Gezondheidscentrum Nijmegen
Petra Derks
Nijmegen

Ayurveda
Ayurvedische massage

InnerFlows
Joyce Kersten
Ravenstein

Eten & Drinken
Biologische taarten, bakworkshops, catering en meer. Gespecialiseerd in allergeenvrij bakken/koken.

Amélie bakt taarten
Geraldine van Doorn
Malden

Craniosacraal therapie
Craniosacraal therapie brengt je in contact met jezelf

InnerFlows
Joyce Kersten
Ravenstein

Therapie (diverse)
op natuurlijke wijze herstellen van schoonheid en gezondheid

PRAKTIJK VAN RHOON
Barbara Van Rhoon
Nijmegen

Opleiding en Training
Groen Geluk op landgoed Grootstal

Groeien op Grootstal
Joke Feenstra
Nijmegen

Mindfulness & Compassie
Training mindfulness voor kinderen en jongeren

De Geluksvogels
Ellen Budding
Lent

Eten & Drinken
Biologische-vega(n) catering, workshops en huiskamerrestaurant

Lovingly Wholesome - Anneke kookt
Anneke Comello
Lent

Grafisch- en Webdesign
Studio HOEK - Duurzaam grafisch ontwerp

Studio HOEK
Niké Hautvast
Nijmegen

Opleiding en Training
Reis van de Held

Reis van de Held
Rens van Meegen
Nijmegen

Opleiding en Training
Mannen voor Jongens, voor vaders etc. die jongens begeleiden op weg naar volwassenheid

Stichting Koningshart
Loek van der Lans
Bemmel

Coaching - Lifecoaching
Met creativiteit bouwen aan meer zelfvertrouwen

Claver Creatieve Coaching
Eveline Vermeeren
Nijmegen

Energetisch werk
Houseclearingen & healing voor groot en klein

Mirjana Scheepens
Nijmegen

Sociaal ondernemen
Marisha, van Yabal Works

Yabal Works
Marisha Maas
Nijmegen

Natuur, Tuin en Landschap
Landsmid / Snoeien is Vooruitzien

LANDSMID / Snoeien is Vooruitzien
André Claassen
Beuningen

Dans & Beweging
Danscoaching

DansDOET
Marion Arts
Nijmegen

Eten & Drinken
Thee van Toen

Thee van Toen
Renate Buitenhuis
Elst

Therapie (diverse)
Awesome Health

Awesome Health
Jasper Hendrix
Nijmegen

Fysiotherapie
fysiotherapie, manuele therapie en energetische therapie

Praktijk Impulzz
Beate Schellekens
Nijmegen

Natuur, Tuin en Landschap
Thuiskomen in je tuin, thuiskomen in jezelf.

Tuinvrouw van Nature
José Koster
Nijmegen

Mindfulness & Compassie
Mentale fitnesstraining

Groeien op Grootstal
Joke Feenstra
Nijmegen

Land- en Tuinbouw
Zelfoogstmoestuin Het heerlijke land

Het heerlijke land
Ingrid Loman
Malden

Energetisch werk
Persoonlijke coaching en energetische behandelingen

Lisa ter Berg | Persoonlijke coaching en energetische behandelingen
Lisa ter Berg
Nijmegen

Homeopathie
Esprit Homeopathie, Corry Elferink, Klassiek Homeopaat

Esprit Homeopathie
Corry Elferink
Nijmegen

Coaching - Wandelcoaching
Twistcoaching: 1op1 wandelcoachtrajecten en workshops

Twistcoaching
Marlies Gerritsen
Lent

Stressmanagement
Burn out herstel, - preventie en stressmanagement

Bart Donkers Therapie, Coaching en Training
Bart Donkers
Nijmegen

Kleding
Kledingstylist

StudioByMo
Monique In den Bosch
Nijmegen

Familie- en systeemopstellingen
Familieopstellingen is een bewustwordingsproces en versterkt jouw autonomie

Energypraktijk
M.M. van Doorn
Zoetermeer

Kinderen-Ouders
Contakids

DansDOET
Marion Arts
Nijmegen

Eten & Drinken
Biologisch-vegetarische catering en kookworkshops

bioCatootje catering en kookworkshops
Oda Steenbrink
Groesbeek

Coaching - Diverse Coaching
Met zelfvertrouwen in je leven en werk staan.

Gabriëlle Gieling Coaching
Gabriëlle Gieling
Nijmegen

Energetisch werk
Energetische coaching & therapie bij vage en onbegrepen klachten. Ik help je weer te sprankelen!

Centrum Sprankel
Petra Swart
Elst

Healing en reading
Intuïtief Traject

Intuïtief Traject
Wilco Boekhorst
Nijmegen

Tips uit de agenda

Acupunctuur Ademtherapie Ayurveda Catering Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Psychosociale therapie Sociaal ondernemen Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Yoga
Bewust Nijmegen