Privacy statement

Bewust Nijmegen verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Nijmegen wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Nijmegen werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Nijmegen (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Nijmegen / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Nijmegen?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Nijmegen verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Nijmegen verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Nijmegen. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Nijmegen, kan Bewust Nijmegen aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Nijmegen verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Nijmegen verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Nijmegen gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Nijmegen slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Nijmegen maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Nijmegen verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Nijmegen blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Nijmegen het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Nijmegen onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Nijmegen gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Nijmegen vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Nijmegen. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Nijmegen niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Nijmegen heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Nijmegen en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Nijmegen is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Nijmegen behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Nijmegen, gevestigd in Nijmegen en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze week in Nijmegen

Onze Professionals

Elisabeth van Overloop

Verhuur Accommodaties
Ruimte te huur voor workshops en trainingen

OPEN slowcafe
Elisabeth van Overloop
Nijmegen

Joyce Kersten

Traumatherapie
Trauma opstellingen

InnerFlows
Joyce Kersten
Ravenstein

Arati Bonte

Lichaamswerk
Massage- Adem- en Ontdekkingswerk

Arati Touch Massage- Adem en Ontdekkingspraktijk
Arati Bonte
Nijmegen

Voedingsadvies & Coaching
Leefstijlcoach Lettie

Leefstijlcoach Lettie
Lettie Kusters
Nijmegen

Eten & Drinken
Biologische-vega(n) catering, workshops en huiskamerrestaurant

Lovingly Wholesome - Anneke kookt
Anneke Comello
Lent

Vasten en reinigen
Awesome Health

Awesome Health
Jasper Hendrix
Nijmegen

Healing en reading
Intuïtief Traject

Intuïtief Traject
Wilco Boekhorst
Nijmegen

Opleiding en Training
Renske Janssen - Coaching en training in Geweldloze Communicatie

Drivetolife.nl Bureau voor Authenticiteit & Geweldloze Communicatie
Renske Janssen
Lent

Ayurveda
Ayurvedische massage

InnerFlows
Joyce Kersten
Ravenstein

Kleding
Kledingstylist

StudioByMo
Monique In den Bosch
Nijmegen

Coaching - Wandelcoaching
Doen vanuit Zijn - samen op pad naar meer vreugde, voldoening en vitaliteit

Schaper Vizie
Ineke Schaper
Nijmegen

Mindfulness & Compassie
Training mindfulness voor kinderen en jongeren

De Geluksvogels
Ellen Budding
Lent

Communicatie en presentatie
Filmmaker, storyteller en contentmanager

TriggerFilm
Jitske Jonkman
Nijmegen

Stressmanagement
Burn out herstel, - preventie en stressmanagement

Bart Donkers Therapie, Coaching en Training
Bart Donkers
Nijmegen

Verhuur Accommodaties
Samenwerkingsverband tussen verschillende therapeuten en begeleiders

Mens, Complementair Gezondheidscentrum Nijmegen
Petra Derks
Nijmegen

Mindfulness & Compassie
Brenda Lelie - Mindfulness Nijmegen

Brenda Lelie Mindfulness Nijmegen
Brenda Lelie
Nijmegen

Dans & Beweging
Danscoaching

DansDOET
Marion Arts
Nijmegen

Sociaal ondernemen
Stadsboom

Stadsboom BV
Jarno en Lonneke Wilbers
Nijmegen

Therapie (diverse)
op natuurlijke wijze herstellen van schoonheid en gezondheid

PRAKTIJK VAN RHOON
Barbara Van Rhoon
Nijmegen

Acupunctuur
Acupunctuur voor vrouwen, van menstruatieproblemen, kinderwens, zwangerschap tot aan de overgang.

Bo Ping Tang Praktijk voor acupunctuur
Wendy Booman
Escharen/ Nijmegen

Grafisch- en Webdesign
Grafisch ontwerper in Nijmegen e.o. | Communicatie

studio Joris Budel
Joris Budel
Nijmegen

Homeopathie
Esprit Homeopathie, Corry Elferink, Klassiek Homeopaat

Esprit Homeopathie
Corry Elferink
Nijmegen

Sociaal ondernemen
Marisha, van Yabal Works

Yabal Works
Marisha Maas
Nijmegen

Natuurgeneeskunde
Praktijk Gina Beijen; Voed je goed Voel je goed

Praktijk Gina Beijen; Voed je goed Voel je goed
Gina Beijen
Nijmegen

Eten & Drinken
Allergeenvrije biologische taarten

Amélie bakt taarten
Geraldine van Doorn
Malden

Massage
Holistische massage

Holistische massage Marjanne Marinissen
Marjanne Marinissen
Lent

Kinderen-Ouders
Contakids

DansDOET
Marion Arts
Nijmegen

Kindertherapie
praktijk voor homeopathie en kindertherapie

Praktijk voor klassieke homeopathie
Sandra Siersema
Nijmegen

Muziek, Klank en Stemexpressie
Ansjepansje muziek

Ansjepansje muziek
Ans Hofer
Nijmegen

Kleding
duurzame kledingontwerper

de Stijlanalist
Tonny van der Linden
Nijmegen

Homeopathie
Praktijk voor klassieke homeopathie

Praktijk voor klassieke homeopathie
Sandra Siersema
Nijmegen

Coaching - Diverse Coaching
Petra Derks, coach voor mens én organisatie

Petra Derks, coach voor mens én organisatie
Petra Derks
Nijmegen

Energetisch werk
Persoonlijke coaching en energetische behandelingen

Lisa ter Berg | Persoonlijke coaching en energetische behandelingen
Lisa ter Berg
Nijmegen

Grafisch- en Webdesign
Studio HOEK - Duurzaam grafisch ontwerp

Studio HOEK
Niké Hautvast
Nijmegen

Coaching - Lifecoaching
Met creativiteit bouwen aan meer zelfvertrouwen

Claver Creatieve Coaching
Eveline Vermeeren
Nijmegen

Opleiding en Training
Mannen voor Jongens, voor vaders etc. die jongens begeleiden op weg naar volwassenheid

Stichting Koningshart
Loek van der Lans
Bemmel

Opleiding en Training
Intuïtief Traject

Intuïtief Traject
Wilco Boekhorst
Nijmegen

Craniosacraal therapie
Praktijk Mariposa Groesbeek, Heilzaam voor lichaam en geest

Praktijk Mariposa Groesbeek
Femke Eeren
Groesbeek

Kruidentherapie
Kruidenopleiding, cursussen, workshops & educatieve projecten

Stadskruidentuin Nijmegen
Maartje Gruter
Nijmegen

Opleiding en Training
Reis van de Held

Reis van de Held
Rens van Meegen
Nijmegen

Craniosacraal therapie
Craniosacraal therapie brengt je in contact met jezelf

InnerFlows
Joyce Kersten
Ravenstein

Land- en Tuinbouw
Zelfoogstmoestuin Het heerlijke land

Het heerlijke land
Ingrid Loman
Malden

Organisatieontwikkeling en advies
Organisatiesadvies tbv cultuur en positionering

Mallon - Waarden in praktijk en Binnen Bereik
Christine Mallon
Nijmegen

NLP
Reis van de Held

Reis van de Held
Rens van Meegen
Nijmegen

Eten & Drinken
Biologisch-vegetarische catering en kookworkshops

bioCatootje catering en kookworkshops
Oda Steenbrink
Groesbeek

Coaching - Kindercoaching
Met creativiteit bouwen aan meer zelfvertrouwen

Claver Creatieve Coaching
Eveline Vermeeren
Nijmegen

Tips uit de agenda

Bewust Nijmegen
Acupunctuur Ayurveda Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Sociaal ondernemen Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Vasten en reinigen Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Nijmegen