Workshop dag Stembevrijding
ZA 09 januari | 10.00-16.30 uur | Nijmegen

95,00


 

"Zing dan en trek de hemel open, ach waarom niet" Ivo de Wijs

Zingend 2021 tegemoet.

 

De hemel van het nieuwe jaar zingend ‘opentrekken’ met alles wat je in je hebt! Ja, waarom niet? 

 

Op zaterdag 9 januari geef ik een stembevrijdingsworkshop. We zullen het nieuwe jaar gaan ‘in-zingen’, precies op de manier die op dat moment voor jou passend is. En als dat minder hemelbestormend is, is dat ook helemaal goed ;)

Bij stembevrijding zing je zonder vooropgezet plan. Je laat horen wat er op dat moment bij jou van binnen leeft. We staan stil bij hoe spannend het kan zijn om jezelf te laten horen. Je kunt gaan ervaren dat die spanning niet weg hoeft om te kunnen zingen. In je zenuwen, gepieker, in vreugde, woede of verdriet zit jouw muziek. Die muziek wil gehoord en gedeeld worden. Dit levert een ruimte op die zeer krachtig en bevrijdend is!

We werken tijdens de workshop-dag stap voor stap, via allerlei oefeningen met lijf en stem. Je gaat het zingen helemaal van jou te maken, waarachtig, moeiteloos en dit zonder allerlei ingewikkelde technieken. Er is trouwens geen enkele ‘zang-ervaring’ vereist.

De workshop 9 januari zal plaatsvinden in Nijmegen in Cordium, De Ruyterstraat 65, in een grote, goed geventileerde, ruimte, waar we ons corona-proof aan de rivm -maatregelen kunnen houden.

Maximaal aantal deelnemers: 8

De kosten zijn 95,- euro.

Het lijkt mij zeer vreugdevol om jou (zingend) te ontmoeten op deze dag!

 

 

 

Informatie + Aanmelden » Presentatiecoaching/Stembevrijding Agnes Bergmeijer | Agnes Bergmeijer

www.agnesbergmeijer.nl

Cordium
Voorstadslaan, 102
6541 SV Nijmegen

Agnes Bergmeijer
0628056254/0628056254
agnesbergmeijer AT gmail DOT com

Bewust Nijmegen

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!