Cursus engelen en meditatie
MA 08 februari | 19.30-22.00 uur | Nijmegen

08 februari 2021 t/m 01 maart 2021 |
84,00


In de engelencursus maak je contact met je engel door middel van de Chinese meditatie. Engelen zijn de boodschappers van de hemel en zij helpen je op je pad hier op aarde. De kunst van het leven is om de hemel op aarde te ervaren. Dat kan alleen als we licht en donker in ons zelf en onze omgeving kunnen accepteren. Als je je zelf als eenheid ervaart voel je je gelukkig en vredig. Tevens is het belangrijk om verbinding te voelen met andere mensen. Dat lukt alleen als je verbinding voelt met je zelf.

De avond zal bestaan uit de Chinese meditatie. Tijdens de meditatie zorgen we voor een goede gronding en conact met het lichaam. We nodigen onze engel uit. Aan het einde schrijven we de boodschappen van de engelen op. Een positieve geesteshouding en het contact met onze engel zorgt voor positieve resultaten. 

Mocht je twijfelen over engelen. dat is niet erg. Als je je engel aanroept kan je engel je helpen. Engelen kunnen alleen iets voor je doen als je erom vraagt. Je hebt een vrije wil en je engel respecteert deze. 

 

Informatie + Aanmelden » Evenwichtigleven | Paula Holtzer

www.evenwichtigleven.nl

Centrum de Vuurvlieg
Tweede Oude Heselaan 179A
6542 VE Nijmegen

Paula Holtzer
0681501874
info AT evenwichtigleven DOT nl

Bewust Nijmegen

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!