Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Zinspiratieontmoeting op Zondag
ZO 16 mei | 11.00-12.00 uur | Nijmegen

5,00


Vanaf 16 mei starten alternatieve zondagsvieringen in Cordium voor mensen die behoefte hebben aan samenzijn en inspiratie over spiritualiteit in het dagelijks leven zonder binding met een bepaalde religie. We noemen het Zinspiratieontmoetingen omdat uitwisseling belangrijk is in onze bijeenkomsten met muziek, meditatie, een uitleg of lezing en stilte/bezinning.De bijeenkomsten worden aangeboden in wisselende begeleiding door 2 personen en vinden 1 x per maand plaats.Wees welkom op zondag 16 mei van 11.00 - 12.00 uur met gelegenheid tot napraten bij een kopje koffie of thee na afloop.

Thema: Thuis zijn. 
Wat betekent thuis voor jou? Is dat een fysieke plek, is het een plek in jou? Kun jij je overal thuis voelen of heb jij dingen of mensen nodig? Is jouw thuisgevoel in coronatijd veranderd?  Via gesprekken en oefeningen gaan we onderzoeken wat jij nodig hebt om voor jezelf een thuisgevoel te creëren. 
Deze eerste Zinspiratie-ontmoeting op Zondag wordt begeleid door Esther Zawiolkowski (ritueelbegeleider) en Jacques van Hees (trainer,coach en lid Universeel Soefisme) 

 De volgende bijeenkomst is op 13 juni met thema: Groeien in menszijn. 

Na de zomervakantie worden nieuwe data ingepland.

Informatie + Aanmelden » Astarte Rituelen & Ceremonies | Esther Zawiolkowski

wwww.astarterituelen.nl

Cordium
De Ruijterstraat 65
6512 GB Nijmegen

Esther Zawiolkowski
06263280145
astarterituelen AT gmail DOT com

Bewust Nijmegen

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!