Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

'Vind jouw eigen Medicijn'
VR 18 juni | 13.30-16.30 uur | Groesbeek

16 juli en 13 augustus
120,00 | €120 voor een blok van drie middagen die bij elkaar horen.


In maart van dit jaar ben ik gestart met het jaartraject 'Vind jouw eigen Medicijn'. Een traject van 9 middagen dat ik ontwikkeld heb voor vrouwen in de derde levensfase die begint bij de overgang en tot op hoge leeftijd kan doorgaan. Dit traject inspireert je om in die fase de mogelijkheid aan te grijpen om ongekende autonomie en authenticiteit te ontwikkelen in jezelf, onverwerkte zaken te helen en een opbouwende houding te vinden naar zaken als ziekte, confrontatie en ongemak. 

Aan de hand van negen thema's uit je dagelijks leven gaan we op zoek naar jouw medicijn dat verborgen ligt in dat onderwerp.

Daarmee bezig zijnde bleek het traject als vanzelf zich op te bouwen uit drie blokken van drie middagbijeenkomsten. En ik heb besloten dat die blokken los te volgen zijn. Wegens ziekte moest één van de vrouwen in ieder geval voor het tweede blok afhaken. Er is dus een plek vrijgekomen! Pak je kans eventueel voor twee personen.

Innerlijk kind/Levensvreugde, Seksualiteit/Levenskracht,-lust en De kunstenaar in jezelf/Levenskunst zijn krachtige en herkenbare thema's. De verbindende vraag daaronder is: "hoe ervaar ik mijn dagelijks leven, wat zijn mijn diepere gevoelens en waar komen ze vandaan? En waar ligt voor mij in deze thema's mijn Medicijn verborgen, om te helen, om mijn wezenlijke kwaliteiten te ontwekken en een Medicijn te zíjn voor mijn omgeving."

Je krijgt een opdrachtje ter voorbereiding, er zijn (creatieve)oefeningen, meditaties, ruimte voor uitwisseling en voor alles wat zich aandient in de voorbereiding of tijdens de middag.

 

Informatie + Aanmelden » Inspiratieplek EigenAardig | Adelheid Jochemsen

www.inspiratieplekeigenaardig.nl
Bekijk Facebook event

Inspiratieplek EigenAardig
Haydnstraat 51
6561ED Groesbeek

Adelheid Jochemsen
0617009796
a_jochemsen AT hotmail DOT com

Bewust Nijmegen

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!