Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Werkelijkheid of illusie?
VR 25 juni | 14.00-16.00 uur | Groesbeek

17 juli en 20 augustus
25,00


In spirituele kringen valt nog wel eens de opmerking dat ons aardse leven één groot toneelspel is of dat alles een illusie is.

Maar als dat zo is, wat is dan de werkelijkheid? Of misschien moet ik het met een hoofdletter schrijven, wat is de Werkelijkheid? Wat is mijn en jouw Werkelijkheid?

Deze vraag heeft me altijd geboeid en ook, hoe zit dat dan met dat toneelstuk? 

Hierin ben ik het afgelopen jaar, misschien wel mede dank zij de onwerkelijke situatie die is gecreëerd rondom het coronavirus, sterk geïnspireerd door de boeken van Jaap Hiddinga. Ik ben daar veel mee bezig geweest, met name het boek 'Voorbij de illusie'. En ik heb daarin ook een verlangen om daar met anderen over uit te wisselen in een soort workshop. Ik geef steeds meer mijn eigen woorden aan dit thema, blijf ook bij wat ik zelf daarin op dit moment heb doorleefd en doorzien. Het is dus niet nodig om dit boek te lezen, maar mag wel natuurlijk. Hoofdthema is 'Wat is de werkelijkheid en wat is precies  die illusie, waarin hecht ik nog aan de illusie en hoe kan ik die loslaten? We kijken naar concrete situaties in ons leven en proberen helder te krijgen hoe illusie daarin een rol speelt en onze gevoelens en keuzes beïnvloedt. Iedere middag is er een ander levensgebied waar we naar kijken. De middagen zijn los te volgen.

 

Informatie + Aanmelden » Inspiratieplek EigenAardig | Adelheid Jochemsen

www.inspiratieplekeigenaardig.nl
Bekijk Facebook event

Inspiratieplek EigenAardig
Haydnstraat 51
6561ED Groesbeek

Adelheid Jochemsen
0617009796
a_jochemsen AT hotmail DOT com

Bewust Nijmegen

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!