Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Workshopdag Stembevrijding
ZO 06 juni | 10.00-16.30 uur | Nijmegen

95,00


 

"Zing dan en trek de hemel open, ach waarom niet" Ivo de Wijs

Zin om je stem eens te laten horen, al durf je niet meteen? Altijd al eens je stem willen onderzoeken en de ruimte willen ervaren die je zingend kunt innemen?

Op zondag 6 juni geef ik een stembevrijdingsworkshop. We gaan zingen op een manier die op dat moment voor jou precies passend is. Je stem bevrijden en ruimte geven aan klank en muziek die eruit wil. 

Bij stembevrijding zing je zonder vooropgezet plan. Je laat horen wat er op dat moment bij jou van binnen leeft. We staan stil bij hoe spannend het kan zijn om jezelf te laten horen. Je kunt gaan ervaren dat die spanning niet weg hoeft om te kunnen zingen. In je zenuwen, gepieker, in vreugde, woede of verdriet zit jouw muziek. Die muziek wil gehoord en gedeeld worden. Dit levert een ruimte op die zeer krachtig en bevrijdend is!

We werken tijdens de deze dag met eenvoudige oefeningen voor lijf en stem. Je gaat het zingen helemaal van jou te maken, waarachtig, moeiteloos en dit zonder allerlei ingewikkelde technieken. We zullen ook samen mantra’s zingen. En er is in de middag begeleiding op de piano. Er is trouwens geen enkele ‘zang-ervaring’ vereist.

De workshop zal plaatsvinden in Nijmegen in Cordium, De Ruyterstraat 65, in een grote, goed geventileerde, ruimte, waar we ons corona-proof aan de rivm-maatregelen kunnen houden

Tijd: 10:00 tot 16:30

Maximaal aantal deelnemers: 10

De kosten zijn 95,- euro

Informatie + Aanmelden » Presentatiecoaching/Stembevrijding Agnes Bergmeijer | Agnes Bergmeijer

www.agnesbergmeijer.nl

Cordium
Voorstadslaan, 102
6541 SV Nijmegen

Agnes Bergmeijer
0628056254/0628056254
agnesbergmeijer AT gmail DOT com

Bewust Nijmegen

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!