Voeding voor je ziel
VR 15 oktober | 13.30-16.30 uur | Groesbeek

15 oktober 2021 t/m 10 december 2021 | 3 vrijdagmiddagen, 3de blok van het jaartraject 'Vind jouw eigen medicijn', 15 okt. 12 nov. en 10 december
120,00 | voor de hele cursus


In maart van dit jaar ben ik gestart met het jaartraject 'Vind jouw eigen Medicijn'. Een traject van 9 middagen dat ik ontwikkeld heb voor vrouwen in de derde levensfase die begint bij de overgang en tot op hoge leeftijd kan doorgaan. Dit traject inspireert je om in die fase de mogelijkheid aan te grijpen om ongekende autonomie en authenticiteit te ontwikkelen in jezelf, onverwerkte zaken te helen en een opbouwende houding te vinden naar zaken als ziekte, confrontatie en ongemak. 

Aan de hand van negen thema's uit je dagelijks leven gaan we op zoek naar jouw medicijn dat verborgen ligt in dat onderwerp.

Het traject bestaat uit drie blokken van drie middagbijeenkomsten. En ik heb besloten dat die blokken los te volgen zijn. 

Waar in het eerste blok het fysieke en ons deel zijn van de natuur aandacht kreeg, in het tweede deel onze diepere gevoelens en ervaringen centraal stonden, gaan we in dit derde blok op zoek naar voeding voor onze ziel. En wel in de thema’s:

Eeheidsbewustzijn- inspiratie vanuit sjamanistische visie

Meditatie- ter wille van zelfkennis en leren los te laten

Het pad van de ziel- waar ga ik naar toe?

"Waar ligt voor mij in deze thema's mijn Medicijn verborgen, wat helpt mij en maakt mij gezonder, zodat ik als vanzelf een Medicijn kan zíjn voor mijn omgeving."

Er zijn opdrachtjes, interactie, oefeningen, creativiteit en natuurverbinding onder andere in een mooie cirkel.

Kijk op mijn website voor meer informatie over het jaartraject en de workshops

Informatie + Aanmelden » Inspiratieplek EigenAardig | Adelheid Jochemsen

www.inspiratieplekeigenaardig.nl
Bekijk Facebook event

Inspiratieplek EigenAardig
Haydnstraat 51
6561ED Groesbeek

Adelheid Jochemsen
0617009796
a_jochemsen AT hotmail DOT com

Bewust Nijmegen

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!