Volle maan meditatie en hartsverlangens
ZO 19 december | 20.00-22.00 uur | Online

15,00


Tijdens de volle maan meditatie gaan we contact maken met onze hartsverlangens. Het is altijd goed om opnieuw je intenties voor de komende periode neer te zetten. De aantrekkingskracht van de maan op de aarde is het sterkst bij volle maan. Dit betekent dat we makkelijker in contact staan met de energie van het Universum.

In deze tijd hebben veel mensen last van angst, zorgen en onzekerheid. Dit geeft stress, verkramping en vermoeidheid in het lichaam. De volle maan meditatie is de perfecte timing om stress los te laten. Hierdoor kom je weer in contact met je hart en je oorspronkelijke hemelsplan. De meditatie geeft innerlijke rust en vertrouwen. Hierdoor voel je je verbonden met het universum en kun je inzichten en boodschappen van de engelen ontvangen. We vragen om vrede en behoud van mensenrechten, zoals het zelfbeschikkingsrecht over je lichaam. We sluiten de avond af met muziek. 

De avond zal bestaan uit: volle maanmeditatie, inspiratie door Engelen kaarten, het schrijven van je hartsverlangens. Het gebruiken van je gedachten kracht is een goede manier om je wensen te laten vervullen. 

 

Informatie + Aanmelden » Evenwichtigleven | Paula Holtzer

Paula Holtzer
06-81501874
info AT evenwichtigleven DOT nl

Meer agenda van Evenwichtigleven

Bewust Nijmegen

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!