Met Aandacht Bewegen - Feldenkrais lessen
MA 06 december | 17.30-18.30 uur | Nijmegen

serie van 4 open lessen
0,00 | eerste les gratis, daarna 30 euro voor 3 lessen


We bewegen de hele dag. Veel bewegingen – groot en klein – zijn zo vanzelfsprekend, dat we ze achteloos maken. We denken er niet bij na. En we merken niet of die bewegingen ons lichaam belasten of niet. Onze aandacht ligt bij wát we moeten doen, niet bij hóe we dat doen. Feldenkrais kijkt wél naar het hoe.

Door het vergroten van ons bewustzijn ten aanzien van onze bewegingen, brengt de Feldenkrais Methode ons dichter bij het realiseren van ons volledig menselijk potentieel. We kunnen leren vrijer te bewegen, met groter gemak, flexibiliteit en gratie/elegantie. De methode kan permanent onze houding, balans en coördinatie, onze aangeboren capaciteit/mogelijkheid voor levenslange vitaliteit en voortdurende zelfontwikkeling bevorderen. Feldenkrais is Bewustworden door Bewegen. 

In december 2021 waren 4 proeflessen gepland, maar die kunnen helaas niet doorgaan i.v.m. de maatregelen om Corona onder controle te houden. Via mijn website of een mailtje (naar onderstaand e-mailadres) kan je je inschrijven voor mijn nieuwsbrief, en hou ik je op de hoogte als ik weer kan beginnen.

Informatie + Aanmelden » Met Aandacht bewegen | Louise Marius

louisemarius.wordpress.com
Bekijk Facebook event

Studio Tangible
Van Welderenstraat 113
6511MH Nijmegen

Louise Marius
0641282001
metaandachtbewegen AT gmail DOT com

Meer agenda van Louise Marius

Bewust Nijmegen

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!