Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Online workshop engelen en meditatie
MA 06 december | 20.00-22.00 uur | Nijmegen

11,00


In de engelenworkshop maak je contact met je engel door middel van de Chinese meditatie. Engelen zijn de boodschappers van de hemel en zij helpen je op je pad hier op aarde. In deze onrustige tijd is dat extra moeilijk. Mediteren zorgt voor verbinding met je lichaam maar ook met je engelen. Het praten met engelen geeft rust en vertrouwen. Zij sturen je tekens en helpen je in het maken van keuzes. De engelen kunnen boodschappen geven via je dromen of verschijnen of tijdens de meditatie. 

De avond zal bestaan uit de Chinese meditatie. Tijdens de meditatie zorgen we voor een goede gronding en contact met het lichaam. We nodigen onze engel uit. Aan het einde schrijven we de boodschappen van de engelen op. Een positieve geesteshouding en het contact met onze engel zorgt voor positieve resultaten. 

Mocht je twijfelen over engelen, dat is niet erg. Als je je engel aanroept kan je engel je helpen. Engelen kunnen alleen iets voor je doen als je erom vraagt. Je hebt een vrije wil en je engel respecteert deze. 

 

Informatie + Aanmelden » Evenwichtigleven | Paula Holtzer

www.evenwichtigleven.nl

Online

Nijmegen

Paula Holtzer
0681501874
info AT evenwichtigleven DOT nl

Bewust Nijmegen

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!