Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

23sep 2022
De Kunst van het Loslaten

Astarte Rituelen & Ceremonies
Arnhem

Tijdens een wandeling in het prachtige Sonsbeekpark gaan we aan de slag met inspiratievragen: waar sta je nu in het leven, wat wil je loslaten, wat wil je behouden, waar ben je dankbaar voor.

Vrijdag 23 september 2022: start van de herfst. Periode waarin de blaadjes los gaan laten, alhoewel door de droogte veel eerder dit jaar. Symbolisch gezien een mooie datum om te overdenken wat jij wil loslaten in het leven, wat jou niet meer dient. En wat je wil behouden!

23 September is ook Vergankelijkheidsdag*, een dag om stil te staan bij jouw eigen sterfelijkheid als een soort spiegel. Met als doel beseffen wat belangrijk is voor jou zodat je het goede in jouw leven kan vieren!

Tijdens een wandeling in het prachtige Sonsbeekpark in Arnhem gaan we aan de slag met inspiratievragen. We lopen langs een aantal bijzondere plekken in het park (o.a. een paar kunstwerken) waar je vragen krijgt aangereikt. De natuur en kunst vormen een mooie inspiratiebron om na te denken wat belangrijk is voor jou. Al wandelend kom je misschien tot nieuwe inzichten. Waar sta je en waar wil je naar toe? Waar ben je dankbaar voor, voor wat of voor wie? Zijn er zaken waarvan je afscheid wilt nemen? Hoe kun je loslaten?

De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur. Onderweg is een korte klim. We lopen veelal in stilte, op het einde is er ruimte voor uitwisseling.

Esther Zawiolkowski is ritueelbegeleider, organisator van herinnerings- en troostbijeenkomsten en wandelingen, betrokken bij Ontmoetingsplekken van Rouw en Verlies bij het Huis van Compassie Nijmegen

*Vergankelijkheidsdag is een dag uitgeroepen door Bureau Morbidee; er worden diverse activiteiten in den lande georganiseerd om jouw leven te overdenken. Zie: www(punt)vergankelijkheidsdag(punt)nl

Informatie

23 sep 2022
11.00 - 12.30
12,50
Minimaal 1 deelnemers.
Maximaal 8 deelnemers.

Waar?

Sonsbeekpark (verzamelen bij het Watermuseum)
Zijpendaalseweg 26-28
6814 CL Arnhem

De Kunst van het Loslaten