17dec 2022
Natuurretraite in beweging door het Reichswald ,Welkom winter.

Naar buiten natuurbeleving
Grafwegen

winter en feestdagen een periode van ontmoetingen maar ook de periode van verstilling, inkeer en de balans opmaken net als de natuur om ons heen. Op zaterdag 18 dec. volgen we het ritme van de natuur in een verstilde, vertraagde tijdloze natuurtocht

We bewegen ons van de herfst naar winter en de feestdagen met het einde van het jaar komen eraan.
Een periode van feest en ontmoetingen met familie en vrienden maar ook mag er dan juist aandacht zijn voor inkeer, stilte, de balans opmaken en verbinden met jezelf in de natuur Dit is ook zo waar de winter omgaat waar we het ritme van de natuur mogen volgen.

Op zaterdag 17 december maken we een verstilde gezamenlijke reis door het door het Reichswald net over de grens bij Groesbeek. In dit woud zullen we weinig tot geen mensen tegenkomen maar wel kans op een ontmoeting met de andere bewoners, Ree, Edelhert, en Zwijn. We maken een vertraagde wat tijdloze tocht met veel stops waarin veel mag ontstaan denk hierbij aan medicijnwandeling, meditatie, deelrondes, oefeningen uit de natuurbeleving. Maar ook zullen we ons verwarmen en eten bij het vuur omringt door de prachtige natuur en alle elementen. Een dag voor jezelf maar ook verbonden met de groep en de schoonheid en spiegels van het bos. We vertrekken deze dag om 10 uur vanaf een bijzondere locatie, Boscafe Merlyn. Om half zes net wanner de duisternis is ingevallen zullen we hier terugkeren. Er wordt gezorgd voor warme soep en lokaal brood en voldoende thee en chocolademelk voor onderweg. De kosten voor deze dag zijn 35 euro.

Meer weten of opgeven stuur een mail : naarbuitennatuurbelevingoutlook of een messenger bericht. Welkom in het bos.

Informatie

17 dec 2022
10.00 - 17.30
35,00
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 12 deelnemers.

Waar?

Boscafe Merlyn
Grafwegenerstrasse 32
47559 Grafwegen

Natuurretraite in beweging door het Reichswald ,Welkom winter.