Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

21apr 2023
Retraite Zijnsoriëntatie

Praktijk voor levenskunst Zo wil ik leven
Winterswijk

Een retraite geeft jou alle tijd om je te wijden aan je vrije aard, die inherent in verbinding is. Je ervaart ruimte om diep te ontspannen in de openheid van je geest, je basale goedheid te ervaren en levendige nabije inspiratie.

Een retraite bied je de gelegenheid om je te wijden aan je vrije aard die inherent in verbinding is. Doordat je langer de tijd hebt, ontstaat er ruimte om dieper te ontspannen in de openheid van je geest, je basale goedheid te ervaren en levendige nabije inspiratie.

In de retraite besteden we veel aandacht aan energetisch landen, loslaten in verbinding met de aarde, de roerloze grond en stilte. Je komt thuis in wie je ten diepste bent. Hierdoor komen jouw wijsheid, kracht en liefde op de voorgrond en leer je wennen aan onbevangen en helder in verbinding zijn. 

We beoefenen verschillende meditatievormen, zoals zitmeditatie en meditatie in beweging. Ook doen we eenvoudige ontspanningsoefeningen, beoefeningen in tweetallen, en is er tijd voor jezelf. Naast veel stilte is er ook gelegenheid om inspiratie, vragen en ervaringen te delen.

De retraite geef ik samen met mijn collega Maya Fischer op de prachtige locatie Hof van Kairos. Je slaapt op een een- of tweepersoonskamer. Het is eten is biologisch en vegetarisch.

Informatie

21 apr 2023 t/m 23 apr 2023
17.00 - 17.00
€ 325 - € 400 afhankelijk van inkomen

Waar?

Hof van Kairos

Winterswijk

Retraite Zijnsoriëntatie