17mrt 2023
Workshop Familieopstellingen

Goud Coaching
Nijmegen

Workshop Familieopstellingen Nijmegen. Loop je steeds tegen hetzelfde aan? Heb je ergens moeite mee? Voel je je zwaar of zit je vast? Met een familieopstelling kijken we hoe jouw systeem weer in balans wil worden gebracht. Raak en helend.

Loop je steeds tegen hetzelfde aan? Heb je ergens moeite mee? Worstel je ergens mee, op je werk of privé?

Misschien is een familieopstelling dan iets voor jou. 

Tijdens een workshop familieopstellingen zetten we met een groep deelnemers representanten voor jouw familieleden neer in de ruimte. We kijken naar hun plaats en de onderlinge dynamiek en bewegingen en ik zal je vragen om bepaalde systemische zinnen uit te spreken. 

Zo kan jouw systeem zichtbaar maken waar nu mee gewerkt kan worden en wat er nu in beweging kan worden gezet. Dat wordt door de meeste mensen ervaren als helend, voedend of bevrijdend. Er wordt een beweging in gang gezet op zielsniveau die vaak nog lange tijd doorwerkt.

Als je zelf geen vraag in wilt brengen, kun je meedoen als representant om op die manier kennis te maken met opstellingenwerk. Representant zijn is ook een diepgaande ervaring. Voor alle deelnemers is zo'n dag vaak raak en helend.

Welkom!

Informatie

17 mrt 2023
10.00 - 16.00
140,00 Deelnemers die een vraag inbrengen en een eigen opstelling ontvangen: €140. Representanten: € 30

Waar?


Kerkenbos
Nijmegen

Contact

Workshop Familieopstellingen