07feb 2023
Kick-off Netwerkbijeenkomst voor (aspirant-)leden

Bewust Nijmegen
Nijmegen

Kickoff Netwerkbijeenkomst voor leden en aspirant-leden op dinsdag 7 februari 2023

Wat zou jij graag willen met Bewust Nijmegen voor 2023?

De avond is voor een gezellig samen zijn en om weer te verbinden met elkaar. We starten de avond met een meditatie. Na afloop schrijft ieder zijn behoefte en verwachtingen van het netwerk neer. 

 

Heb je bijvoorbeeld behoefte om collega’s op een ontspannende manier te ontmoeten, wil je graag meer aandacht voor je product of dienstverlening in de vorm van PR. Wil je graag workshops om je kennis te verhogen over diverse onderwerpen die je in je eigen onderneming tegenkomt. Wil je graag meewerken aan een gezamenlijk event?

 

Om erachter te komen wat jouw behoefte is, doen we een gezamenlijke meditatie waarbij je aan het einde je intenties opschrijft. In kleine groepjes wisselen we onze ervaringen uit. 

 

Door vervolgens onze verwachtingen te delen in de grote groep hopen we op ideeën voor Bewust Nijmegen die we in 2023 vorm kunnen geven. 

 

Mini-workshop social media 

Als afsluiting van de avond wil ik graag een aantal tips&tricks met jullie delen over het gebruik van social media voor je onderneming. Want naast dat ik graag van jullie leer, vind ik het leuk om mijn kennis/ervaring uit het communicatievak te delen. Met als doel om social media (nog) effectiever in te zetten. En ik ben heel benieuwd welke tips jullie zelf hebben. 


Locatie
De bijeenkomst vindt plaats bij de Vuurvlieg. Praktijkpand de Vuurvlieg is al meer dan 20 jaar een plek waar in alle rust met mensen gewerkt wordt aan gezondheid, welzijn en ontwikkeling. Een plaats waar we geïnspireerd kunnen worden, ontmoeten, uitwisselen en delen. Perfect voor onze bijeenkomst dus. 


Aanmelden
Wil je erbij zijn 7 februari? Dan ontvang ik graag een aanmelding via het aanmeldformulier onderaan deze pagina.  Let erop dat je als eerste het aantal personen moet selecteren; als je alleen jezelf aanmeldt, kies dan '1'. 

Voor de huur van de zaal en thee/koffie vragen we een bijdrage van €10,00 (incl. btw) per persoon. 

 

Vragen
Heb je nog andere vragen n.a.v. deze avond, dan kan je die mailen naar jody@bewustnijmegen.nl 


Aspiranten/introducés 

Aspirant-leden zijn ook welkom, dus als je een introducé wilt "meenemen" kan dat. Meld je diegene dan wel ook even aan? Nóg fijner is het als diegene zichzelf aanmeldt, met zijn/haar eigen naam, bedrijfsnaam en e-mailadres.  

 

Hartelijke groet,
Jody Bos
Coördinator Bewust Nijmegen 

Opgave deelname


Je bericht wordt verzonden...
Ticket € 10,00 incl. 21% BTW / persoon

Totaal 0.00 incl. 21% BTW

Informatie

07 feb 2023
19.30 - 21.30
10,00
Minimaal 4 deelnemers.
Maximaal 25 deelnemers.

Waar?

De Vuurvlieg
2e Oude Heselaan 179a
6542VE Nijmegen

Kick-off Netwerkbijeenkomst voor (aspirant-)leden