17nov 2023
Meditatie cursus

Praktijk voor levenskunst Zo wil ik leven
Nijmegen / Ubbergen

In acht bijeenkomsten maak je stapsgewijs kennis met de kunst en kunde van meditatie vanuit de visie Zijnsoriëntatie. Deze cursus is geschikt voor zowel mensen die geen ervaring hebben met meditatie als voor mensen die dat wel hebben.

In deze cursus maak je in acht bijeenkomsten stapsgewijs kennis met de kunst en kunde van meditatie volgens de zijnsgeoriënteerde principes. De meditaties worden verkend, uitgelegd, beoefend en een aantal keren herhaald. Thuis mediteer je met ingesproken meditaties en bouw je je eigen meditatiediscipline op. Als je regelmatig oefent merk je dat je je aandacht beter kunt losmaken uit gedachtestromen en dat je meer kunt ontspannen. Je komt in contact met je inspiratie en een besef van inherente vrijheid. Je herkent jezelf als heel en compleet en gaat je vertrouwen leggen in Zijn. 

Na acht bijeenkomsten ben je in staat om zelf een dagelijkse meditatiebeoefening te doen met de onderdelen die in de cursus aangereikt zijn. Deze cursus is geschikt voor zowel mensen die geen ervaring hebben met meditatie als voor mensen die dat wel hebben.

Informatie

17 nov 2023
09.30 - 12.30
0,00

Waar?

De Refter

Nijmegen / Ubbergen

Meditatie cursus