Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Retraite 'Jouw Vrouwelijke Natuur'
ZO 15 september | 10.00-19.30 uur | Malden

Je bent welkom vanaf 9.45 uur
125,00 | Kom je met z'n tweeën, dan betaal je ieder 115 euro!


Heb je zin in een heerlijke dag voor jezelf? Wil je verwend worden door zinnenprikkelende natuur, voeding, muziek, dans, meditaties, rituelen en diepgaande oefeningen? En je gedragen voelen in de veilige bedding van een groep vrouwen, waar het écht even helemaal over jou mag gaan? 

In deze retraite open je jezelf en jouw lichaam. Voel je, voed je, beweeg je en verdiep je jouw vrouwelijke energie. In de veilige bedding van een groep vrouwen kan je je gesteund en gedragen voelen. Waardoor je thuiskomt bij jezelf. Je verbindt je met jouw vrouwelijke natuur en de kracht die daarin verscholen ligt.

Ik neem je mee op een diepgaande reis door je lichaam. We gaan landen op de aarde, maken ruimte voor vuur en verlangen, dansen luchtig met onze energie, laten wat niet van ons is los in het water en ontmoeten onze spirit. Een prachtige helende reis in een geweldige omgeving & voedende biologische lunch én diner uit de moestuin van het Aardehuis.

Ik neem je mee op een diepgaande reis door je lichaam. We gaan landen op de aarde, maken ruimte voor vuur en verlangen, dansen luchtig met onze energie, laten wat niet van ons is los in het water en ontmoeten onze spirit. Een prachtige helende reis in een geweldige omgeving & voedende biologische lunch én licht diner uit de moestuin van het Aardehuis.

Informatie + Aanmelden » Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie en training | Karen Put

www.karenput.nl
Bekijk Facebook event

Kiemkracht64
Hatertseweg 7a
6581 KD Malden

Karen Put
06-48178400
info AT karenput DOT nl

Bewust Nijmegen

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!