Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Met Aandacht Bewegen: Gratis open les Feldenkrais in Lent Nijmegen
DO 16 januari | 17.30-18.45 uur | Nijmegen Lent

deur open om 17.15
0,00 | Gratis open les


Nek- en schouderklachten? Pijn in je onderrug of je heupen? Stijfheid? Overbelasting? De Feldenkrais methode helpt je om te begrijpen hoe je je lichaam gebruikt, hoe je pijn kan verlichten door anders te bewegen, hoe je spanning in je spieren los kan laten. Je leert met meer gemak te bewegen, beter te luisteren naar signalen van je lichaam en je ontwikkelt meer flexibiliteit. 

Op 16 januari begint Louise met een nieuwe lessenserie in Nijmegen Lent, op donderdagavond om 17:30. Om iedereen die nieuwsgierig is of die geen idee heeft wat te verwachten, is de eerste les een open les. Die is gratis toegankelijk voor iedereen die nog niet eerder heeft kennisgemaakt met de Feldenkraismethode bij Louise. Aanmelden is fijn, dan weten we zeker dat er plek is voor iedereen. Liefst per mail naar louise.mariusgmail of bel: 0641282001
Meer informatie over de lessen die Louise geeft vind je op louisemarius

Het is fijn als je makkelijk, los zittende kleren aantrekt in een aantal laagjes, zodat je eventueel iets aan of uit kan trekken als het te warm of te koud is. Warme sokken (liefst met anti sliplaag) zijn ook fijn. 

Informatie + Aanmelden » Met aandacht bewegen - Feldenkrais Nijmegen | Louise Marius

louisemarius.wordpress.com
Bekijk Facebook event

Eikpunt
Duitslandstraat 4a
6663 LE Nijmegen Lent

Louise Marius
+31641282001
Louise.marius AT gmail DOT com

Bewust Nijmegen

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!