Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Nieuwjaarsdiner leden Bewust Nijmegen
VR 17 januari | 19.00-22.00 uur | Malden

20,00 incl. 9% BTW


Op vrijdag 17 januari vindt het nieuwjaarsdiner van Bewust Nijmegen plaats. Dit jaar zijn we te gast bij Kiemkracht 64 in Malden! Ben je lid van Bewust Nijmegen en wil je graag iemand meenemen als introducee, dat kan!

 

Programma

Inloop: 18:45 uur

Aanvang diner 19:00 uur

Einde programma: 22:00 uur

 

De kosten bedragen EUR 20,- per persoon voor een vegetarisch buffet. Kaarten voor het diner zijn van tevoren te koop via onderstaand inschrijfformulier. Drankjes kunnen op de avond zelf apart afgerekend te worden.

 

Mieke Rode ComCommer gaat voor ons koken. Vanuit de wens om iets puurs en echts te creëren is ze in 2015 begonnen met de Rode ComCommer. Mieke wordt blij van het werken met mooie en pure ingrediënten, kleuren, geuren en vormen. Ze vindt het belangrijk waar het eten vandaan komt en doet haar best om ingrediënten zoveel mogelijk uit de streek te halen, in dit geval uit de moestuin van Kiemkracht! Mieke geniet van de uitdaging om mooie biologische groenten om te toveren in een kleurrijke en smaakvolle maaltijd... En daar worden wij blij van!

 

Wees er bij op deze heerlijke avond!

 

Let op: Bij de bestelling kan het even duren alvorens je hier een bevestiging van ontvangt. Gelieve dit even af te wachten en het scherm niet te verversen. Anders worden er verschillende orders geplaatst.

Informatie + Aanmelden » Bewust Nijmegen | Elisabeth van Overloop

www.bewustnijmegen.nl

Kiemkracht 64
Hatertseweg 7a
6581 KD Malden

Elisabeth van Overloop
0643638643
evanoverloop AT gmail DOT com

Ik schrijf me in voor Nieuwjaarsdiner leden Bewust Nijmegen - VR 17 januari 2020 | Malden

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!

Na het verzenden van je inschrijving kun je het bedrag 0,00 incl. 9% BTW [€ 0,00 excl. 9% BTW] afrekenen via iDEAL om je inschrijving definitief te bevestigen!


Meer agenda van Bewust Nijmegen

Acupunctuur Catering Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Energetisch werk Eten & Drinken Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Healing en reading Kruidentherapie Kunst Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Natuur, Tuin en Landschap NLP Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Sjamanisme Sociaal ondernemen Stressmanagement Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Nijmegen
Bewust Nijmegen

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!