True Colours minifestival edition 1
VR 11 september | 16.00-17.00 uur | Winssen bij Nijmegen

11 september 2020 t/m 13 september 2020 |
250,00 | Inclusief, volledig verzorgd


Welkom bij het kleurrijkste minifestival van Nijmegen en omstreken!

In een lang weekend laten wij jou proeven van het buitenleven, vegetarische lekkernijen en sprankelende workshops op het gebied van theater, dans, stemexpressie, yoga en meditatie.

Je hoeft geen pro te zijn in deze dingen of jong, hip en flexibel. Het gaat om vrijheid, genieten, open minded en jezelf zijn. Je sluit aan zoals je bent en vult het weekend op jouw manier in.

Zie jij jezelf al samen met een mooie groep kamperen in een boomgaard, zitten rondom het vuur, swingen, gek doen, maar ook naar binnen keren en je lijf en geest uitdagen en verzorgen? Dan is dit echt iets voor jou!

Om het helemaal af te maken kun jij tijdens dit geheel verzorgde weekend ook nog eens een of meerdere (ontspannings)massages boeken, die ter plekke met liefde worden uitgevoerd.

De workshops worden gegeven door verschillende professionals op hun eigen vakgebied. Dit festival beoogt hun krachten te bundelen en zo een geheel van verschillende kleuren bij elkaar te brengen.

We houden het wel klein, je snapt vast waarom. Er is plaats voor 20 (kamperende) personen. Reserveer dus gauw jouw plekje, want het gaat snel!

Informatie + Aanmelden » Team True Colours | Eefje Janssen & Arno van Haren

www.ejansseninfo.com

Vakantieboerderij de Hoogewaard
De Hoogewaard 4
6645 AA Winssen bij Nijmegen

Eefje Janssen & Arno van Haren
0624530279
vanharenarno AT gmail DOT com

Bewust Nijmegen

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!