Organisatie

Organisatie Bewust Nijmegen

 

Bewust Nijmegen is in januari 2018 opgestart door Elisabeth van Overloop als coördinator van het netwerk.

De aangesloten enthousiaste en bewuste ondernemers zijn stuk voor stuk de ambassadeurs, die in het netwerk participeren en het netwerk ondersteunen en promoten onder het motto: delen is vermenigvuldigen.

Regelmatig worden activiteiten georganiseerd om Bewust Nijmegen, en daarmee natuurlijk ook alle aangesloten ondernemers, onder de aandacht te brengen. Voor het organiseren van een activiteit wordt een werkgroep gevormd door mensen, die het leuk vinden om vanuit hun eigen expertise zich extra in te zetten voor Bewust Nijmegen. Zo kan iedereen, op zijn eigen wijze, een steentje bijdragen aan het groeien en bloeien van Bewust Nijmegen. Verbinding vanuit het hart is steeds weer de basis.

Bewust Nijmegen is onderdeel van Bewust Netwerk. Lees meer over Bewust Netwerk.

 

Bewust Nijmegen

Acupunctuur Ayurveda Coaching - Diverse Coaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dans & Beweging Energetisch werk Eten & Drinken Grafisch- en Webdesign Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Kleding Kruidentherapie Lichaamswerk Massage Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Sociaal ondernemen Stressmanagement Traumatherapie Vasten en reinigen Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Nijmegen